Xiaomi Redmi Note 9S

Xiaomi redmi Note 9S kopen als los toestel

Bij Telefoonwereld koop je de Xiaomi Redmi Note 9S voor de scherpste prijs. De Xiaomi Redmi Note 9S is een telefoon die ondanks zijn zachte prijs toch tot heel veel instaat is. Heb je de Xiaomi Redmi Note 9S voor 23:59 besteld dan wordt deze morgen GRATIS geleverd!

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

Xiaomi Redmi Note 9S kopen als los toestel

Dankzij het grote scherm en de dunne schermranden oogt de Redmi Note 9S als een high-end smartphone. Voor de rest ziet het design van het toestel er ook erg strak en modern uit. Mede dankzij quad cam achter op het toestel.Xiaomi Redmi Note 9S kopen als los toestel

Belangrijkste specificaties Xiaomi Redmi Note 9S

Een van de allerfijnste eigenschappen van het toestel is misschien wel de kolossale batterij. Met een capaciteit van maar liefst 5020 mAh kan je gemakkelijk de hele dag door, soms zelfs twee. Daarnaast laadt het toestel ook nog eens razendsnel op.

  • - 6.67 inch scherm
  • - 48 megapixel camera
  • - 4G ondersteuning
  • - 5020 mAh batterij

Xiaomi Redmi Note 9S online bestellen

Is de keuze voor een nieuwe telefoon gevallen op de Xiaomi Redmi Note 9S? Bij Telefoonwereld kun je de Xiaomi Redmi Note 9S voordelig als los toestel kopen. Wij bieden de telefoon in drie verschillende kleuren aan, grijs, blauw en wit.  Vergeet daarnaast niet een SD-geheugenkaart of beschermhoesje erbij te bestellen. Wens je meer extra informatie over de Xiaomi Redmi Note 9S? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.