Xiaomi Redmi 8A

Xiaomi Redmi 8A kopen als los toestel

Bij Telefoonwereld koop je de Xiaomi Redmi 8A voor de scherpste prijs. De Xiaomi Redmi 8A is de budget versie van de Redmi 8. Met de Redmi 8A brengt Xiaomi wederom een mooi toestel voor weinig geld op de markt waarmee je zonder te veel moeite al je dagelijkse taken op kan uitvoeren. Heb je de Xiaomi Redmi 8A voor 23:59 besteld dan wordt deze morgen GRATIS geleverd!

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Xiaomi Redmi 8A kopen als los toestel

De Xiaomi Redmi 8A is een extreem laag geprijsde smartphone. Het is de uitgeklede versie van de toch al goedkope Redmi 8. Met de Redmi 8A brengt Xiaomi wederom een mooi toestel voor weinig geld op de markt waarmee je zonder te veel moeite al je dagelijkse taken op kan uitvoeren. Xiaomi Redmi 8A kopen als los toestel

Belangrijkste specificaties Xiaomi Redmi 8A 

De Xiaomi Redmi 8A is een toestel met een royaal 6.22 inch display, een enkele camera op de achterkant en een ruime accu met een capaciteit van 5000 mAh, geschikt voor intensief en langdurig gebruik.

  • - 6.22 inch display
  • - 5000 mAh batterij
  • - Dual Sim
  • - 32GB opslag

Xiaomi Redmi 8A online bestellen

Is de keuze voor een nieuwe telefoon gevallen op de Xiaomi Redmi 8A? Bij Telefoonwereld kun je de Xiaomi Redmi 8A voordelig als los toestel kopen. Wij bieden de telefoon in drie verschillende kleuren aan, zwart, blauw en rood. Vergeet daarnaast niet een SD-geheugenkaart of beschermhoesje erbij te bestellen. Wens je meer extra informatie over de Xiaomi Redmi 8A? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.