Xiaomi Redmi 8

Xiaomi redmi 8 kopen als los toestel

Bij Telefoonwereld koop je de Xiaomi Redmi 8 voor de scherpste prijs. De Xiaomi Redmi 8 is degelijke telefoon tegen een erg vriendelijke prijs. Xiaomi brengt met dit toestel wederom een goede telefoon op de markt. Heb je de Xiaomi Redmi 8 voor 23:59 besteld dan wordt deze morgen GRATIS geleverd!

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Xiaomi Redmi 8 los toestel

De Xiaomi Redmi 8 is een aantrekkelijk geprijsde smartphone. Het merk is ondertussen een gevestigde naam geworden in Europa en brengt met de Redmi 8 wederom een mooi toestel voor weinig geld op de markt waar je toch met gemak al je dagelijkse taken op kan uitvoeren. Xiaomi redmi 8 los toestel kopen

Belangrijkste specificaties Xiaomi Redmi 8 

De Xiaomi Redmi 8 is een toestel met een royaal 6.22 inch display, twee camera's op de achterkant en een ruime accu met een capaciteit van 5000 mAh, geschikt voor intensief en langdurig gebruik.

  • - 6.22 inch display
  • - 5000 mAh accucapaciteit
  • - Dual Sim
  • - Gezichtsherkenning

Xiaomi Redmi 8 kopen als los toestel

Is de keuze voor een nieuwe telefoon gevallen op de Xiaomi Redmi 8? Bij Telefoonwereld kun je de Xiaomi Redmi 8 voordelig als los toestel kopen. Vergeet daarnaast niet een SD-geheugenkaart of beschermhoesje erbij te bestellen. Wens je meer extra informatie over de Xiaomi Redmi 8? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.