Xiaomi Redmi 7A

Xiaomi Redmi 7A kopen als los toestelBij Telefoonwereld koop je de Xiaomi Redmi 7A voor de scherpste prijs. De Xiaomi Redmi 7A is een extreem laag geprijsd budgettelefoon die goed is voor standaard taken als whatsappen en internetten. Heb je de Xiaomi Redmi 7A voor 23:59 besteld dan wordt deze morgen GRATIS geleverd!

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Xiaomi Redmi 7A los toestel

De Xiaomi Redmi 7A is dus een budgettelefoon van het Chinese merk Xiaomi. Het toestel is uitermate geschikt voor het uitvoeren van bassistaken zoals Whatsappen, bellen en internetten. Het runnen van zwaardere apps zal het toestel meer moeite mee hebben. Xiaomi redmi 7a los toestel kopen

Belangrijkste specificaties Xiaomi Redmi 7A

De Xiaomi Redmi 7A is standaard voorzien van een opslagcapaciteit van 32GB. Als dit niet genoeg is kan dit nog uitgebreid worden met een Micro-SD kaartje. Verder maak je met de 12 megapixel camera prima foto’s.

  • - 5.45 inch dispaly
  • - 32GB Opslag
  • - 12 megapixelcamera
  • - Front camera

Xiaomi Redmi 7A kopen als los toestel

Is de keuze voor een nieuwe telefoon gevallen op de Xiaomi Redmi 7A? Bij Telefoonwereld kun je de Xiaomi Redmi 7A voordelig als los toestel kopen. Vergeet daarnaast niet een SD-geheugenkaart of beschermhoesje erbij te bestellen. Wens je meer extra informatie over de Xiaomi Redmi 7A? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.