Xiaomi Mi 10

xiaomi mi 10 kopen als los toestelBij Telefoonwereld koop je de Xiaomi Mi 10 voor de scherpste prijs. De Xiaomi Mi 10 is een ijzersterk toestel van Xiaomi met een camera setup waar je u tegen zegt en een haarscherp scherm met Full HD+ resolutie. Heb je de Xiaomi Mi 10 voor 23:59 besteld dan wordt deze morgen GRATIS geleverd!

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Xiaomi Mi 10 los toestel

Met de Xiaomi Mi 10 komt Xiaomi met de opvolger van Xiaomi Mi 9. Het toestel komt met de beste hardware die momenteel beschikbaar is. Wat in dit geval betekent dat het toestel beschikt over een vlotte Snapdragon 865-chipset en 5G-ondersteuning waarmee je helemaal klaar bent voor de toekomst.xiaomi mi 10 los toestel kopen

Belangrijkste specificaties Xiaomi Mi 10 

Eén van de redenen om voor de Mi 10 te kiezen zal voor veel mensen de setup zijn. De Xiaomi Mi 10 heeft namelijk maar liefst vier camera’s inclusief één exemplaar met 108 megapixel inclusief optische stabilisatie. Daarnaast heeft de Xiaomi Mi 10 ook nog eens een 6,7 inch AMOLED-scherm met Full HD+ resolutie.

- 108 megapixelcamera

-6,7 inch AMOLED-scherm

-256 GB-opslag

- 8 GB-werkgeheugen

Xiaomi Mi 10 kopen als los toestel

Is de keuze voor een nieuwe telefoon gevallen op de Xiaomi Mi 10? Bij Telefoonwereld kun je de Xiaomi Mi 10 voordelig als los toestel kopen. Vergeet daarnaast niet een SD-geheugenkaart of beschermhoesje erbij te bestellen. Wens je meer extra informatie over de Xiaomi Mi 10? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.