Samsung Galaxy Tab A 8.0 2019

Samsung Galaxy Tab A 8.0 kopen als los toestel

Bij Telefoonwereld koop je de Samsung Galaxy Tab A 8.0 voor de scherpste prijs. Een moderne 8 inch tablet voor het hele gezin. Met een opslagcapaciteit van 16GB is er alle ruimte voor foto's en video's. Heb je de Samsung Galaxy Tab A 8.0 voor 23:59 besteld dan wordt deze morgen GRATIS geleverd!

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

Samsung Galaxy Tab A 8.0 2019

De Samsung Galaxy Tab A 8,0'' is met het formaat van 8.0 inch de geschikte metgezel voor het hele gezin voor thuis of onderweg. Het toestel blinkt niet alleen uit als tablet. Maar is met zijn slanke, compacte, draagbare ontwerp en totale gewicht van 347 gram ook nog eens heel praktisch en stijlvol.

Belangrijkste specificaties Samsung Galaxy Tab A 8.0 2019

Naast het praktische formaat en het stijlvolle design heeft de tablet nog meer specificaties van hoge kwaliteit. Zo beschikt de tablet over een 8MP camera en een standaard opslagcapaciteit van 32GB. Ben je bang dat dit te weinig is? Maak je geen zorgen, met een Micro-SD kan je dit uitbreiden tot wel 512GB. Verder is de achterzijde gemaakt van metaal voor een high-end afwerking.

  • 32GB opslag
  • Uitbreidbaar met Micro-SD tot wel 512GB
  • 8MP camera
  • Android 9.0

Voordelen Samsung Galaxy Tab A 8.0 2019

Bij het gebruik van de tablet voor bijvoorbeeld het kijken van een Netflix serie of video op YouTube is het wel zo prettig dat je beschikt over een goed scherm. Dankzij de HD-resolutie bekijk je al je video’s in hoge kwaliteit. Door het verplaatsen van de Home-toets naar de achterkant en de dubbele speaker naar de onderkant heeft de tablet dunnere scherm randen. Hierdoor profiteer je maximaal van de scherm grote en heeft de tablet een stijlvollere uitstraling gekregen.

Samsung Galaxy Tab A 2019 kopen

Is de keuze voor een nieuwe tablet gevallen op de Samsung Galaxy Tab A 8.0 2019? Bij Telefoonwereld kun je de Galaxy Tab A 8.0 2019 voordelig kopen. Wij bieden de tablet in twee verschillende kleuren aan, zwart, en zilver. Vergeet daarnaast niet een SD-geheugenkaart of beschermhoesje erbij te bestellen. Wil jij graag wat extra informatie over de tablet? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.