Tablets

tablets kopen

Bij Telefoonwereld.nl kan je een Samsung Galaxy Tab tablet en een Apple iPad kopen voor de scherpste prijzen. We bieden zowel de nieuwste Apple iPad- en Samsung tablets aan als de modellen van voorgaande jaren. Waaronder de nieuwste Apple iPad en de nieuwste Samsung Galaxy Tab A. Een iPad of Samsung tablet gevonden? Als je voor 23:59 besteld dan wordt deze morgen GRATIS geleverd!

Artikelen 1 tot 12 van 38 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 12 van 38 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tablets: Apple iPad & Samsung Galaxy Tab

Ben je geïnteresseerd in een Apple iPad of Samsung Galaxy Tab tablet en/of wil je meer informatie over de tablets? Lees dan hier kort over de Apple iPad-modellen en Samsung Galaxy Tab-modellen.

Over de Apple iPad

Apple iPad 2019

De iPad-modellen zijn de razend populaire tablets van Apple, die je de mogelijkheden van een computer biedt, plus allerlei extra functionaliteiten. Alle iPad-modellen zijn voorzien van een geavanceerde chip van Apple, waardoor je volop kan genieten van je foto’s, video’s, games en AR. De Apple iPad is erg dun en licht in gewicht, dus je kan hem overal mee naartoe nemen. iPadOS is het speciaal ontworpen besturingssysteem voor de Apple iPad tablets, maar hebben veel van dezelfde features en apps die je verwacht van iOS (het besturingssysteem voor iPhone telefoons). Met de Apple iPad kan je nu ook een Smart Keyboard of Apple Pencil koppelen voor de momenten dat je ze nodig hebt. Verder kan de Apple iPad dienen als een canvas, notitieblok, scanner of AR-apparaat. Verder is de Apple iPad voorzien van een sterke batterij en een mooie voor- en achtercamera.

Apple iPad kopen

Bij Telefoonwereld kan je een Apple iPad kopen voor een scherpe prijs. Bijvoorbeeld de Apple iPad 2019 of de Apple iPad Air 10.5. Alle Apple iPad tablets zijn voorzien van de bijhorende accessoires.

Over de Samsung Galaxy Tab

Samsung Galaxy Tab A 2019

De Samsung Galaxy Tab-modellen zijn de tablets van Samsung. Samsung biedt verschillende tablets aan in verschillende prijs- en kwaliteitsklassen. Vaak zijn de Samsung Galaxy Tab tablets wat voordeliger in prijs in vergelijking met de Apple iPad-modellen. De Samsung Galaxy Tab tablets hebben vaak de mogelijkheid om de interne opslag uit te breiden tot 512 GB met een MicroSD-kaart. Verder hebben de Samsung Galaxy Tab tablets een krachtige accu, mooie display, stereospeaker en een mooie voor- en achtercamera.

Samsung Galaxy Tab kopen

Bij Telefoonwereld kan je een Samsung Galaxy Tab tablet kopen voor een scherpe prijs. Bijvoorbeeld de Samsung Galaxy Tab A 2019, Samsung Galaxy Tab A 8.0, Samsung Galaxy Tab A 10.1, Samsung Galaxy Tab A 10.5, Samsung Galaxy Tab S5e en de Samsung Galaxy Tab S3. Alle Samsung Galaxy Tab tablets zijn voorzien van de bijhorende accessoires.

Apple iPad of Samsung Galaxy Tab extra informatie

Heb je verder nog vragen over de Apple iPad- of Samsung Galaxy Tab A tablets? Of wil je gewoon wat meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.

iPad Tablet kopen