010 26 88 1 88    info@telefoonwereld.nl

Samsung Galaxy S9 Plus

Samsung Galaxy S9 Plus

Met de Samsung Galaxy S9 Plus heeft Samsung het weer voor elkaar gekregen om haar telefoons te verbeteren. Met onder andere een nog snellere hardware en een randloos scherm heeft de Samsung Galaxy S9 Plus een stap vooruit gezet. Bekijk hieronder ons assortiment.

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

Alles over de Samsung Galaxy S9 Plus

Met de Galaxy S9 Plus heeft Samsung weer een stap vooruit gezet. Waarbij de smartphone op het eerste oog niet veel lijkt veranderd zijn er meerdere verbeteringen ten opzichte van de voorganger. Zo heeft het 6,2 inch-scherm nog minder randen waardoor je optimaal kan genieten van meer schermruimte. De camera’s hebben ook een upgrade gekregen, dit heeft te maken met extra features die de dubbele camera op de achterkant heeft gekregen. Zo kan je werken met de super slow-mo functie en kan je in het donker betere foto’s maken dankzij een verbeterde diafragma. Maar de grootste verbetering is de hardware. Volgens vele experts heeft de Samsung Galaxy S9 Plus de beste hardware van het moment, zo kan je super snel genieten van alles wat de telefoon met zich mee brengt.


Bestel de Samsung Galaxy S9 Plus als los toestel online

Is de Samsung Galaxy S9 Plus jouw volgende telefoon? Bestel deze dan snel en voordelig online bij Telefoonwereld.nl. Bij ons bestel je de telefoon als los toestel waardoor deze helemaal van jou is. Kies jij voor een blauwe of een goude Galaxy S9 Plus, of heb jij liever een zwarte? Bij Telefoonwereld vind je alle mogelijkheden. Is de Samsung Galaxy S9 Plus te groot? Dan kan je ook kiezen voor de kleinere Galaxy S9 versie.