Samsung Galaxy S9 Plus

Helaas komt dit product niet meer op voorraad. Ben je specifiek op zoek naar een Samsung telefoon? Dan adviseren wij jou graag opvolger aan, namelijk de Samsung Galaxy S10. Wij bieden de Samsung Galaxy S10 aan voor de laagste prijs van Nederland. Mocht je nog vragen hebben, neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice via 0102688188.

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

Samsung Galaxy S9 Plus los toestel

De Samsung Galaxy S9 Plus is hét toestel van Samsung voor 2018. Samsung heeft er weer alles aan gedaan om met dit toestel een stap vooruit te zetten en we kunnen gerust stellen dat het Samsung is gelukt. De Samsung Galaxy S9 Plus heeft met een 6,2 inch beeldscherm een extra groot beeldscherm met nauwelijks randen. Is de Galaxy S9 Plus te groot? Dan kun je ook kiezen voor de Samsung Galaxy S9. De Samsung Galaxy S9 Plus is verkrijgbaar in vier kleuren: zwart, paars, blauw en goud. Het toestel is verkrijgbaar met een intern geheugen van 64GB. Is dit te weinig? Je kan het geheugen makkelijk uitbreiden met een MicroSD kaart. Zo zorg je dat je genoeg ruimte hebt voor je favoriete foto’s en filmpjes.

Samsung Galaxy S9 Plus

Belangrijkste specificaties Samsung Galaxy S9 Plus

Naast een verbeterd en groter scherm heeft Samsung ook aandacht geschonken aan de andere belangrijke specificaties. Zo heeft Samsung zelf de stereoluidsprekers verbeterd door de toevoeging van Dolby Atmos, dit levert een driedimensionaal geluid zoals in een theater. Andere belangrijke specificaties zijn:

  • - 12 en 8 megapixel camera’s
  • - 6 GB werkgeheugen
  • - 3500 mAh batterij
  • - Uitbreidbaar geheugen

Voordelen Samsung Galaxy S9 Plus

Samsung had een zware taak op hun schouders en dat was om de Samsung Galaxy S8 Plus te verbeteren. Maar met de sterkere batterij en een werkgeheugen van maar liefst 6 GB heeft Samsung het toestel weer verbeterd. De 12 megapixel camera aan de achterkant reageert als een menselijk oog dankzij de dubbele diafragma en dual pixel. Door deze ontwikkelingen kun je haarscherpe foto’s maken, zelfs in het donker. Een groot voordeel van de Samsung Galaxy S9 Plus is dat het toestel een IP68-certificaat heeft. Dit betekent dat de telefoon bestendig is tegen water en stof. Zo kun je gemakkelijk je telefoon gebruiken als het buiten flink regent.

Samsung Galaxy S9 Plus los toestel kopen

Is de keuze voor een nieuwe telefoon gevallen op de Samsung Galaxy S9 Plus? Bij Telefoonwereld kun je de Galaxy S9 Plus voordelig als los toestel kopen. Wij bieden de telefoon in vier verschillende kleuren aan, zwart, paars, blauw en goud. Vergeet daarnaast niet een SD-geheugenkaart of beschermhoesje erbij te bestellen. Wil jij graag wat extra informatie over de telefoon? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Samsung Galaxy S9 Plus