010 26 88 1 88    info@telefoonwereld.nl

Samsung Galaxy S9 Plus

Samsung Galaxy S9 Plus

Ben jij op zoek naar een nieuwe telefoon? Wat denk je van de Samsung Galaxy S9 Plus? Met een nog snellere hardware en een randloos scherm heeft Samsung met de Galaxy S9 Plus haar telefoons weer verbeterd. Koop de Samsung Galaxy S9 Plus voor een scherpe prijs bij Telefoonwereld en ontvang morgen je telefoon al thuis!

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

Galaxy S9 Plus los toestel

De Samsung Galaxy S9 Plus is hét toestel van Samsung voor 2018. Samsung heeft er weer alles aan gedaan om met dit toestel een stap vooruit te zetten en we kunnen gerust stellen dat het Samsung is gelukt. De Galaxy S9 Plus heeft met een 6,2 inch beeldscherm een extra groot beeldscherm met nauwelijks randen. Is de S9 Plus te groot? Dan kun je ook kiezen voor de Samsung Galaxy S9. De Samsung Galaxy S9 Plus is verkrijgbaar in vier kleuren: zwart, paars, blauw en goud. Het toestel is verkrijgbaar met een intern geheugen van 64GB. Is dit te weinig? Je kan het geheugen makkelijk uitbreiden met een MicroSD kaart. Zo zorg je dat je genoeg ruimte hebt voor je favoriete foto’s en filmpjes.

Samsung Galaxy S9 Plus

Belangrijkste specificaties Galaxy S9 Plus

Naast een verbeterd en groter scherm heeft Samsung ook aandacht geschonken aan de andere belangrijke specificaties. Zo heeft Samsung zelf de stereoluidsprekers verbeterd door de toevoeging van Dolby Atmos, dit levert een driedimensionaal geluid zoals in een theater. Andere belangrijke specificaties zijn:

  • - 12 en 8 megapixel camera’s
  • - 6 GB werkgeheugen
  • - 3500 mAh batterij
  • - Uitbreidbaar geheugen

Voordelen van de Galaxy S9 Plus

Samsung had een zware taak om hun schouders en dat was om de Samsung Galaxy S8 Plus te verbeteren. Maar met de sterkere batterij en een werkgeheugen van maar liefst 6 GB heeft Samsung het toestel weer verbeterd. De 12 megapixel camera aan de achterkant reageert als een menselijk oog dankzij de dubbele diafragma en dual pixel. Door deze ontwikkelingen kun je haarscherpe foto’s maken, zelfs in het donker. Een groot voordeel van de Galaxy S9 Plus is dat het toestel een IP68-certificaat heeft. Dit betekent dat de telefoon bestendig is tegen water en stof. Zo kun je gemakkelijk je telefoon gebruiken als het buiten flink regent.

Samsung Galaxy S9 Plus als los toestel kopen

Wordt de Samsung Galaxy S9 Plus jouw volgende telefoon? Bij Telefoonwereld kan je dankzij zeer scherpe prijzen genieten van telefoons met top specificaties. Je kunt de Galaxy S9 Plus bij Telefoonwereld bestellen in de vier verkrijgbare kleuren en met een intern geheugen van 64GB. Je kunt bij ons ook direct een MicroSD kaart bestellen voor wanneer je meer ruimte wilt. Koop vandaag nog de Samsung Galaxy S9 Plus en ontvang morgen je telefoon al thuis. Wil je graag meer informatie over het toestel of advies welk toestel het beste bij jouw wensen past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze!

Samsung Galaxy S9 Plus