010 26 88 1 88    info@telefoonwereld.nl

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8

Bij Telefoonwereld vind je de Samsung Galaxy S8 simlockvrij in de kleuren zilver, grijs, roze, blauw en zwart. Geniet van een uitstekende camera, haarscherp beeld en een zeer snel functionerend toestel. Bestel nu voor de beste prijs, en je hebt hem morgen al in huis!

5 artikel(en)

per pagina

5 artikel(en)

per pagina

Informatie over de Samsung Galaxy S8

De Samsung Galaxy S8 heeft een mooi strak uiterlijk en bij Telefoonwereld hebben we een aanbod van diverse kleuren toestellen. Met de S8 ben je voorzien van een uitzonderlijk goede camera en met de lage gevoeligheid voor licht maak je zelfs met laag licht mooie scherpe foto’s! Het nieuwe design van de Samsung S8 zorgt ervoor dat de homeknop verwerkt zit in het scherm, waardoor je gebruikt kunt maken van een groter beeld. Dit zogeheten infinity display zorgt ervoor dat je telefoon een resolutie heeft van 2960 bij 1440 pixels is en voor haarscherp beeld zorgt. Net als de Samsung Galaxy S7 Edge heeft de S8 een mooi afgewerkt scherm met een doorlopende rand. Met de Samsung Galaxy S8 komt je nooit ruimte tekort aangezien het toestel voorzien is van een standaard opslagruimte van 64GB en die je nog kan uitbreiden met een microSD tot maar liefst 256 GB!

Beste kenmerken van de Samsung Galaxy S8

De Samsung Galaxy S8 heeft naast de bovenstaande ook meer kenmerken die het toestel uitstekend laat presteren. De beste kenmerken van de S8 zijn:

  • - 12-megapixel camera en een 8-megapixel frontcamera voor superscherpe selfies. 
  • - Exynos 8895 chip; dit laat het toestel functioneren met uitstekende snelheid.
  • - Snel laden functie + draadloos opladen.

Bij Telefoonwereld is de Samsung Galaxy S8 simlockvrij en geschikt voor alle providers.

Bestel je Samsung galaxy S8 simlockvrij bij Telefoonwereld

Samsung Galaxy S8 bestellen? Bij Telefoonwereld bestel je de Samsung Galaxy S8 voor een aantrekkelijk lage prijs. Bestel voor 23.59 en je hebt hem morgen al in huis!