Samsung Galaxy S7

Helaas komt dit product niet meer op voorraad. Ben je specifiek op zoek naar een Samsung telefoon? Dan adviseren wij jou graag opvolger aan, namelijk de Samsung Galaxy S10. Wij bieden de Samsung Galaxy S10 aan voor de laagste prijs van Nederland. Mocht je nog vragen hebben, neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice via 0102688188.

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

De voordelen van de Samsung Galaxy S7

Met de Samsung Galaxy S7 heeft Samsung weer een stap vooruit gezet. De in 2016 gepresenteerde telefoon heeft met een paar aanpassingen al een flinke upgrade gekregen. Waarbij de grootte van de telefoon en het scherm zo goed als hetzelfde zijn gebleven moeten we vooral kijken naar de werking van de Samsung Galaxy  S7 om de upgrade te zien. Zo kan je bij de Samsung Galaxy S7 met behulp van een microSD kaart de opslag vergroten met 200GB. Maar de grootste veranderingen zijn toch wel dat het nieuwe Galaxy toestel draadloos kan snelladen en dat de accu langer mee gaat. En daarnaast kan de nieuwe Samsung Galaxy S7 vele malen beter tegen water en stof, volgens de fabrikant kan het toestel zelfs 30 minuten onder water tot een diepte van 1,5 meter.


De Samsung Galaxy S7 als los toestel bestellen

Is de keuze voor een nieuwe telefoon gevallen op de Samsung Galaxy S7? Bij Telefoonwereld kan je snel en tegen een scherpe prijs de Samsung Galaxy S7 als los toestel bestellen. Heb je liever een groter toestel? Dan is de Samsung Galaxy S7 Edge wellicht het toestel voor jou. Bij Telefoonwereld kan je voordelig het losse toestel kopen wat jij nodig hebt. En als je vandaag hebt besteld dan heb je morgen jouw nieuwe telefoon al in huis.