010 26 88 1 88    info@telefoonwereld.nl

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7

Op zoek naar een nieuwe Samsung telefoon? Dan is de Samsung Galaxy S7 misschien wel het toestel dat jij zoekt. Vanwege een scherpe prijs kan jij al voordelig genieten van een premium telefoon. Bestel vandaag nog de Samsung Galaxy S7 en profiteer van onze voordelen.

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

De voordelen van de Samsung Galaxy S7

Met de Samsung Galaxy S7 heeft Samsung weer een stap vooruit gezet. De in 2016 gepresenteerde telefoon heeft met een paar aanpassingen al een flinke upgrade gekregen. Waarbij de grootte van de telefoon en het scherm zo goed als hetzelfde zijn gebleven moeten we vooral kijken naar de werking van de Samsung Galaxy  S7 om de upgrade te zien. Zo kan je bij de Samsung Galaxy S7 met behulp van een microSD kaart de opslag vergroten met 200GB. Maar de grootste veranderingen zijn toch wel dat het nieuwe Galaxy toestel draadloos kan snelladen en dat de accu langer mee gaat. En daarnaast kan de nieuwe Samsung Galaxy S7 vele malen beter tegen water en stof, volgens de fabrikant kan het toestel zelfs 30 minuten onder water tot een diepte van 1,5 meter.


De Samsung Galaxy S7 als los toestel bestellen

Is de keuze voor een nieuwe telefoon gevallen op de Samsung Galaxy S7? Bij Telefoonwereld kan je snel en tegen een scherpe prijs de Samsung Galaxy S7 als los toestel bestellen. Heb je liever een groter toestel? Dan is de Samsung Galaxy S7 Edge wellicht het toestel voor jou. Bij Telefoonwereld kan je voordelig het losse toestel kopen wat jij nodig hebt. En als je vandaag hebt besteld dan heb je morgen jouw nieuwe telefoon al in huis.