Samsung Galaxy S20 FE

Samsung Galaxy S20 FE kopen als los toestel

Bij Telefoonwereld koop je nu de Samsung Galaxy S20 FE als los toestel voor een zeer voordelige prijs. De Samsung S20 FE is het betaalbaardere alternatief voor de Samsung Galaxy S20, en biedt ondanks zijn lagere prijs fijne functionaliteiten. Wil jij profiteren van een toestel met ruime accucapaciteit, een lekker ruim scherm en een camerasysteem inclusief een 32MP selfiecamera? Bestel de Samsung Galaxy S20 FE dan vandaag nog voor 23:59, dan wordt deze morgen GRATIS geleverd!

6 artikel(en)

per pagina

6 artikel(en)

per pagina

Samsung Galaxy S20 FE los toestel kopen

Samsung Galaxy S20 FE los toestel kopenDe Samsung Galaxy S20 FE is het nieuwe model uit de Samsung Galaxy S20-serie. De Fan Edition (FE) is goedkoper dan de andere toestellen uit de S20-serie, maar dat betekent niet dat het de Samsung Galaxy S20 FE ontbreekt aan fijne functionaliteiten. Denk aan een vingerafdrukscanner verwerkt in het scherm en een selfiecamera in de punchhole die over meer megapixels beschikt (32MP) dan die van de S20. Daarnaast beschikt de Samsung Galaxy S20 FE over een grotere accucapaciteit (4.500mAh) dan de ‘standaard’ S20 (4.000mAh). Het camerasysteem aan de achterkant bestaat uit een hoofdcamera van 12MP, een groothoeklens van 12MP en een telelens van 8MP. De drie maal optische zoom die de Samsung Galaxy S20 FE biedt, betekent dat je kunt zoomen zonder in te leveren op kwaliteit. Daarnaast beschikt het toestel over Space zoom en nachtmodus.  

Belangrijkste specificaties Samsung Galaxy S20 FE

De Samsung Galaxy S20 FE beschikt over dezelfde krachtige processor als die van de Samsung Galaxy S20. Het scherm van de Samsung Galaxy S20 FE is met zijn 6.5 inch ietsjes ruimer dan dat van de standaard Samsung Galaxy S20. Verder ontbreken de licht doorlopende schermranden van de Samsung Galaxy S20. Het scherm van de Samsung Galaxy S20 FE ‘stopt’ dus echt aan de rand van het toestel. De achterkant heeft een stijlvolle, matte afwerking die ervoor zorgt dat je geen zichtbare vingerafdrukken achterlaat. De 4.500 mAh batterij kan via snelladen weer van nieuwe energie worden voorzien.

Overzicht kenmerken Samsung Galaxy S20 FE:

  • Triple 12MP + 12MP + 8MP camera
  • 4.500mAh batterij
  • 6,5 inch Full HD+ display
  • Exynos 990-chipset
  • 128GB

De Samsung Galaxy S20 FE die je bij Telefoonwereld vindt, is het model dat geschikt is voor 4G.

Wat andere over de Samsung Galaxy S20 FE zeggen: