010 26 88 1 88    info@telefoonwereld.nl

Samsung Galaxy S20

Samsung Galaxy S20 los toestel kopen

Op zoek naar een goede telefoon voor een scherpe prijs? Bij Telefoonwereld koop je de Samsung Galaxy S20 als los toestel voor de scherpste prijs. De Samsung S20 is een betaalbare premium smartphone van Samsung. Heb je de Samsung Galaxy S20 voor 23:59 besteld dan wordt deze morgen GRATIS geleverd!

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Samsung Galaxy S20 los toestel

De Samsung Galaxy S20 is de facelift van de Samsung Galaxy S10. Waar lang werd verwacht dat het toestel de naam Samsung Galaxy S11 zou krijgen gooit Samsung vanaf dit model de branding over een andere boeg door de modellen te vernoemen naar het jaar waarin ze worden uitgebracht. De Samsung Galaxy S20 staat ook wel bekend als Picasso, dit omdat de grootste aanpassing de camera betreft. Zo heeft deze camera van de Samsung Galaxy S20 een aanzienlijke upgrade gekregen en is de front camera verkleind en verplaats naar het midden van het scherm dit wordt ook hole-punch genoemd.samsung galaxy s20 los toestel kopen

Belangrijkste specificaties Samsung Galaxy S20

Eén van de grootste veranderingen voor de opvolger van de Samsung S10 betreft de camera. Doormiddel van Quick Take maakt de telefoon in één keer een foto met de hoofdcamera, telelens en de groothoeklens, zo krijg je verschillende foto’s van dezelfde situatie. Achteraf kan je zelf kiezen welke foto het meest geschikt is. Deze functie is ook toegepast bij video-opnames zo kan je tijdens het filmen kiezen tussen de verschillende camera’s en standpunten.

  • Snapdragon 865 van Qualcomm 5G processor
  • Triple 12MP + 64MP + 12MP camera
  • 4000mAh batterij
  • 6,2 inch dynamisch AMOLED 120hz scherm

Samsung Galaxy S20 kopen als los toestel

Is de keuze voor een nieuwe telefoon gevallen op de Samsung Galaxy S20? Bij Telefoonwereld kun je de Galaxy S20 als los toestel kopen. Wij bieden de telefoon in verschillende kleuren aan. Vergeet daarnaast niet een SD-geheugenkaart of beschermhoesje erbij te bestellen. Wil jij graag wat extra informatie over de Samsung Galaxy S20 voordat je deze koopt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.