Samsung Galaxy S20

Samsung Galaxy S20 kopen als los toestel

Op zoek naar een goede telefoon voor een scherpe prijs? Bij Telefoonwereld koop je de Samsung Galaxy S20 als los toestel voor de scherpste prijs. De Samsung S20 is een betaalbare premium smartphone van Samsung. Heb je de Samsung Galaxy S20 voor 23:59 besteld dan wordt deze morgen GRATIS geleverd!

7 artikel(en)

per pagina

7 artikel(en)

per pagina

Samsung Galaxy S20 los toestel

De Samsung Galaxy S20 is de facelift van de Samsung Galaxy S10. Waar lang werd verwacht dat het toestel de naam Samsung Galaxy S11 zou krijgen gooit Samsung vanaf dit model de branding over een andere boeg door de modellen te vernoemen naar het jaar waarin ze worden uitgebracht. De Samsung Galaxy S20 staat ook wel bekend als Picasso, dit omdat de grootste aanpassing de camera betreft. Zo heeft deze camera van de Samsung Galaxy S20 een aanzienlijke upgrade gekregen en is de front camera verkleind en verplaats naar het midden van het scherm dit wordt ook hole-punch genoemd.samsung galaxy s20 los toestel kopen

Belangrijkste specificaties Samsung Galaxy S20

Eén van de grootste veranderingen voor de opvolger van de Samsung S10 betreft de camera. Doormiddel van Quick Take maakt de telefoon in één keer een foto met de hoofdcamera, telelens en de groothoeklens, zo krijg je verschillende foto’s van dezelfde situatie. Achteraf kan je zelf kiezen welke foto het meest geschikt is. Deze functie is ook toegepast bij video-opnames zo kan je tijdens het filmen kiezen tussen de verschillende camera’s en standpunten.

  • Triple 12MP + 64MP + 12MP camera
  • 4000mAh batterij
  • 6,2 inch dynamisch AMOLED 120hz scherm

Samsung Galaxy S20 kopen als los toestel

Is de keuze voor een nieuwe telefoon gevallen op de Samsung Galaxy S20? Bij Telefoonwereld kun je de Galaxy S20 als los toestel kopen. Wij bieden de telefoon in verschillende kleuren aan. Vergeet daarnaast niet een SD-geheugenkaart of beschermhoesje erbij te bestellen. Wil je de handleiding van de Samsung Galaxy S20 inzien of wens je nog wat extra informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk hieronder wat andere over de Samsung Galaxy S20 zeggen

De meest gestelde vragen over de Samsung Galaxy S20

Heb jij na het zien van de video nog een vraag over de Samsung Galaxy S20? Bekijk hier dan de meest gestelde vragen of neem vrijblijvend contact met ons op.

samsung galaxy s20 kopen

Welk formaat simkaart heb ik nodig voor de Samsung Galaxy S20?

Nano simkaart + e-SIM.

Kan de batterij van de handset worden verwijderd?

De achterkant van de Samsung S20 is niet zo makkelijk los te krijgen als bij oudere modellen. Het is dan ook niet aan te raden om hier zelf mee aan de slag te gaan. De batterij is dus niet te verwijderen.

Nano simkaart + e-SIM.

Wat is er verbeterd aan de camera’s van de Samsung Galaxy S20?

Bij de S20 valt vooral de telelens van 64 megapixels op. Dat is een enorme verbetering ten opzichte van de camera’s van de S10. De S10 beschikte namelijk over 3 camera’s waarvan de beste 16 megapixel bedroeg. 

Wat zijn de afmetingen van de Samsung S20?

De afmetingen van de Samsung Galaxy S20 zijn 152 x 68 x 7.9 mm.

Welk besturingssysteem zit er op de nieuwste Samsung toestellen?

De Samsung S20, Samsung S20+ en Samsung S20 Ultra worden standaard geleverd met het Android 10 besturingssysteem.

Is de Samsung Galaxy S20 waterbestendig?

De Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20+ en Samsung Galaxy S20 Ultra voldoen aan de bestendigheidsnorm IP68 volgens IEC-standaard 60529. Dit betekent dat de toestellen spat-, water- en stofbestendig tot 30 minuten en 4 meter diep.

Kan je tegelijkertijd twee simkaarten en een microSD-kaart gebruiken?

De gehele S-series beschikken over een Dual Sim slot.

Wordt het display op de Samsung Galaxy S20 beschermd door Gorilla Glass?

De Samsung Galaxy S20 Ultra beschikt over Gorilla Glass 6.

Zijn de Samsung S20, S20+ en S20 Ultra simlockvrij te bestellen?

Samsung levert de Samsung S20, Samsung S20+ & Samsung S20 Ultra simlockvrij

Hoe zet je de Samsung S20, S20+ en S20 Ultra uit?

De Samsung S20, S20+ en S20 Ultra uitzetten kan op 2 manieren. Als je de volumeknop naar beneden indrukt en tegelijkertijd de power knop inhoudt, schakelt de telefoon uit. Je kunt ook het topmenu naar beneden swipen. Hier vind je een aan-uitknop waarmee je de S20, S20+ en S20 Ultra uitzet.

galaxy s20 los toestel kopen