Samsung Galaxy S10 Plus

Samsung Galaxy S10 Plus kopen als los toestel

Bij Telefoonwereld koop je de Samsung Galaxy S10 Plus voor de scherpste prijs. Een prachtig en groot 6,4 inch beeldscherm om optimaal te genieten van je favoriete film of serie. Heb je de Samsung Galaxy S10 Plus voor 23:59 besteld dan wordt deze morgen GRATIS geleverd!

5 artikel(en)

per pagina

5 artikel(en)

per pagina

Samsung Galaxy S10 Plus los toestel

De Samsung Galaxy S10 Plus is de next generation van Galaxy met een compleet nieuw ontworpen design. De S10 Plus is de telefoon die niet alleen opvalt, maar die zich ook onderscheidt ten opzichte van de concurrentie. Het toestel beschikt over een groot 6,4 inch Infinity-O display die rustig is voor je ogen dankzij de AMOLED technologie. De ultrasonic fingerprint zit nu direct op het beeldscherm waardoor enkel het aanraken van het glas voldoende is om je toestel te ontgrendelen. Je Galaxy Buds draadloos opladen via je smartphone? Geen enkel probleem voor de Galaxy S10 Plus.

Samsung Galaxy S10 Plus los toestel

Belangrijkste specificaties Samsung Galaxy S10 Plus

Samsung heeft de S10 Plus voorzien van een 6,4 inch infinity-O display met AMOLED technology. De 12 megapixel multi-camera op de Galaxy S10 Plus zorgt er met behulp van automatische optimalisatie voor dat je in elke omgeving schitterende foto’s schiet. Je beschikt in totaal over maar liefst 5 lenzen, waaronder een 16 megapixel Ultrawide camera. Daarnaast beschikt de S10 Plus over een dubbele selfiecamera, een 8 en 19 megapixel camera. Overige belangrijkste specificaties van de Samsung Galaxy S10 Plus:

  • • 4.100 mAh batterij
  • • Dualsim
  • • Wireless Powershare
  • • Ultrasonic fingerprint

Voordelen Samsung Galaxy S10 Plus

Een toestel met een prachtige uitstraling en fantastische specificaties. Met de Galaxy S10 Plus heb je alles in een. Naast de sterke camera’s en het beeldscherm beschikt de S10 Plus ook over zogenoemd Adaptive Power Savingmodus waarmee de levensduur van jouw toestel wordt verhoogt. Daarnaast kan je met jouw toestel andere Samsung devices opladen, zonder kabels. Ook heeft Samsung bij de S10 serie gedacht aan Eye Comfort. Ze hebben het schadelijke blauwe licht met 42% weten te verminderen waardoor je geen last krijgt van je ogen. Is de next generation Galaxy nog net een stapje te ver? Kijk dan eens naar de Samsung Galaxy S9, de voorganger van de S10 serie.

Samsung Galaxy S10 Plus los toestel kopen

Is de keuze voor een nieuwe telefoon gevallen op de Samsung Galaxy S10 Plus? Bij Telefoonwereld kun je de Galaxy S10 Plus voordelig als los toestel kopen. Wij bieden de telefoon in de getal verschillende kleuren aan. Vergeet daarnaast niet een SD-geheugenkaart of beschermhoesje erbij te bestellen. Wil jij graag wat extra informatie over de telefoon? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

los toestel Samsung Galaxy S10 Plus