010 26 88 1 88    info@telefoonwereld.nl

Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 los toestel kopen

Bij Telefoonwereld koop je de Samsung Galaxy S10 voor de scherpste prijs. Dankzij het 6,1 inch Infinity-O display een zeer geschikt toestel voor liefhebbers van films en series. Heb je de Samsung Galaxy S10 voor 23:59 besteld dan wordt deze morgen GRATIS geleverd!

6 artikel(en)

per pagina

6 artikel(en)

per pagina

Samsung Galaxy S10 los toestel

De Samsung Galaxy S10 is de next generation van Galaxy met een compleet nieuw ontworpen design. De S10 is de telefoon die niet alleen opvalt, maar die zich ook onderscheidt ten opzichte van de concurrentie. Het toestel beschikt over een 6,1 inch Infinity-O display die rustig is voor je ogen dankzij de AMOLED technologie. De ultrasonic fingerprint zit nu direct op het beeldscherm waardoor enkel het aanraken van het glas voldoende is om je toestel te ontgrendelen. Je Galaxy Buds draadloos opladen via je smartphone? Geen enkel probleem voor de Galaxy S10. Is de Galaxy S10 boven je budget? Bekijk dan eens de Samsung Galaxy S10E.

Samsung Galaxy S10

Belangrijkste specificaties Samsung Galaxy S10

Samsung heeft de S10 voorzien van een 6,1 inch infinity-O display met AMOLED technology. De 12 megapixel multi-camera op de Galaxy S10 zorgt er met behulp van automatische optimalisatie voor dat je in elke omgeving schitterende foto’s schiet. Je beschikt in totaal over maar liefst 5 lenzen, waaronder een 16 megapixel Ultrawide camera. Deze Ultrawide camera legt de omgeving vast zoals je hem ziet. Overige belangrijkste specificaties van de Samsung Galaxy S10:

  • - Wireless Powershare
  • - Hoge opslagcapaciteit
  • - Ultrasonic fingerprint
  • - Dualsim
  • - 3.400 mAh batterij

Voordelen Samsung Galaxy S10

Een toestel met een prachtige uitstraling en fantastische specificaties. Met de Galaxy S10 heb je alles in een. Naast de sterke camera’s en het beeldscherm beschikt de S10 ook over zogenoemd Adaptive Power Savingmodus waarmee de levensduur van jouw toestel wordt verhoogt. Daarnaast kan je met jouw toestel andere Samsung devices opladen, zonder kabels. Ook heeft Samsung bij de S10 gedacht aan Eye Comfort. Ze hebben het schadelijke blauwe licht met 42% weten te verminderen waardoor je geen last krijgt van je ogen. Is de next generation Galaxy nog net een stapje te ver? Kijk dan eens naar de Samsung Galaxy S9, de voorganger van de S10.

Samsung Galaxy S10 los toestel kopen

Is de keuze voor een nieuwe telefoon gevallen op de Samsung Galaxy S10? Bij Telefoonwereld kun je de Galaxy S10 voordelig als los toestel kopen. Bij ons vindt je de telefoon in de vier verschillende kleuren, zwart, blauw, wit en groen. Wil jij graag wat extra informatie over de Galaxy S10? Wil jij graag wat extra informatie over de telefoon? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Heb je nog vragen over de Samsung Galaxy S10? Bekijk dan onze meest gestelde vragen over de Samsung Galaxy S10.

Samsung Galaxy S10