010 26 88 1 88    info@telefoonwereld.nl

Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8

Ben jij op zoek naar een grote Samsung telefoon waar je ook al creatieve creaties op kunt maken? Dan is de Samsung Galaxy Note 8 de telefoon voor jou. Bekijk hieronder al onze modellen.

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Informatie van de Samsung Galaxy Note 8

De Note serie van Samsung onderscheidt zich door zijn grote schermen en de stylus pen. Dankzij de Exynos 8 Octo Processor en het pennetje zorgen ervoor dat jij razendsnel door je telefoon maneuvreert. Maar het pennetje is ook uitstekend te gebruiken om de gaafste tekeningen te maken op je 6.3 inch grootte scherm. De volgende grote verbetering op de smartphone is de toevoeging van een extra camera. Met de twee camera’s, die je op de achterkant kunt vinden, kun je inzoomen zonder kwaliteitsverlies. Met beide lenzen van de camera maak je foto’s van wel 12 megapixel. De Samsung Galaxy Note 8 kun je bij ons bestellen in de kleuren zwart, goud en blauw.


Note 8 los toestel

Alle smartphones die je vind in onze webshop zijn simlock vrij. Dit doen wij omdat wij onze klanten graag de mogelijkheid willen bieden om zelf een provider uit te kiezen. Want iedereen heeft verschillende behoeftes, als het op providers aankomt, en de ene wil graag veel internet en de ander weer veel bellen. Als je bij Telefoonwereld bestelt ben je volledig vrij om je ideale pakket samen te stellen.


Bestel bij Telefoonwereld

Wij van Telefoonwereld zijn altijd bezig om onze prijzen zo scherp mogelijk te houden. Dit doen wij omdat wij het belangrijk dat iedereen kan genieten van de laatste generaties smartphones. Naast onze voordelig prijzen betaal je bij ons ook nooit verzendkosten. En mits je product op voorraad is, ontvang je van ons je pakketje de volgende werkdag al thuis. Overtuigd? Bekijk dan snel ons voordelige aanbod Samsung Galaxy Note 8 telefoons.