Samsung Galaxy Note 10

Samsung Galaxy Note 10 kopen als los toestel

Op zoek naar een goede telefoon voor een scherpe prijs? Bij Telefoonwereld koop je de Samsung Galaxy Note 10 als los toestel voor de scherpste prijs. De Samsung Note 10 is een betaalbare premium smartphone van Samsung. Heb je de Samsung Galaxy Note 10 lite voor 23:59 besteld dan wordt deze morgen GRATIS geleverd!

5 artikel(en)

per pagina

5 artikel(en)

per pagina

Samsung Galaxy Note 10 los toestel

De Samsung Note 10 heeft een groot 6,3 inch full hd scherm. Met De 3.500 mAh batterij is het de kleinste uit de serie toestellen en zal dan ook het minst lang meegaan. Maar met de snellaadfunctie laad je de Note 10 weer razendsnel op. Naast een 12 megapixel camera beschikt de Note 10 ook nog over een groothoeklens en een telelens. Bij Telefoonwereld is de Galaxy Note 10 verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en grijs. Daarnaast heeft de Note 10 een interne opslag van 256GB wat meer dan genoeg is voor het opslaan van al je foto’s en video’s.samsung galaxy note 10 los toestel kopen online

Belangrijkste specificaties Samsung Galaxy Note 10

Samsung heeft de Note 10 uitgerust met enkele topfeatures. Zo heeft de Galaxy Note 10 een 6.3 inch Amoled FHD+ scherm met een vingerafdrukscanner onder het scherm zitten. Daarnaast heeft deze telefoon een zeer strak design. Overige belangrijkste specificaties van de Samsung Galaxy A50 zijn:

  • - 6.3 inch Amoled FHD+ scherm;
  • - 256GB geheugen;
  • - 8GB werkgeheugen;
  • - 3 camera’s met 12, 12 en 16 megapixels.

Voordelen Samsung Galaxy Note 10

Samsung staat bekend om hun telefoons weer met iedere generatie te verbeteren, en dat is ze weer gelukt bij de Samsung Galaxy Note 10. De Note 10 is de perfecte werktelefoon, zo is hij heel makkelijk te koppelen aan je laptop of desktop waardoor je apps via je toestel kan laten zien op een groter scherm en kan je ook nog eens je telefoon besturen met een toetsenbord en muis. Door de supersnelle processor en 8GB aan werkgeheugen schakel je ook nog eens razendsnel tussen al je apps en werkzaamheden.

Samsung Galaxy Note 10 kopen als los toestel

Is de keuze voor een nieuwe telefoon gevallen op de Samsung Galaxy Note 10? Bij Telefoonwereld kun je de Samsung Galaxy Note 10 voordelig als los toestel kopen. Wij bieden de telefoon aan in twee verschillende kleuren: zwart en grijs. Vergeet niet om een beschermhoesje of screenprotector erbij te bestellen. Wil jij graag wat extra informatie over de telefoon? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

galaxy note 10 los toestel kopen