010 26 88 1 88    info@telefoonwereld.nl

Samsung Galaxy J6

Samsung Galaxy J6

De Samsung Galaxy J6 Plus heeft een 6 inch grote HD+ 'Infinity display' waardoor je meer kijkplezier ervaart met een compact toestel.

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Samsung Galaxy J6 simlockvrij

De Samsung Galaxy J6 is de nieuwe budget smartphone van Samsung. Hoewel dit toestel misschien iets onder doet voor de grotere en telefoons van Samsung, zoals de S10, geniet je nog steeds van alle voordelen. Al je favoriete apps zijn gewoon te verkrijgen en je maakt nog steeds zeer scherpe foto's. Dus wil jij graag een simlockvrij telefoon en je eigen provider uit te kiezen? En wil je niet te veel betalen voor een nieuwe telefoon? De Samsung Galaxy J6 is de te telefoon die je zoekt. 

Samsung Galaxy J6 Dualsim

Koop een Samsung Galaxy J6 los toestel voor de beste prijs bij Telefoonwereld! Wij hebben voor dit toestel ook bijpassende accessoires en leveren alles gratis bij je thuis! Vandaag voor 23.59 besteld is morgen al in huis! Bestel bij ons de Samsung S6 in de kleuren paars, goud en zwart. Het grote voordeel van Dualsim smartphones is dat je twee simkaarten kunt plaatsen in het toestel. Hierdoor kun je bijvoorbeeld je werk en privé toestel combineren. Dat geeft weer extra ruimte in je zakken!