010 26 88 1 88    info@telefoonwereld.nl

Samsung Galaxy J5

Samsung Galaxy J5

Wil jij de perfecte selfie? Met de Samsung Galaxy J5 schiet jij je selfies van de beste kwaliteit! Voor de beste prijs van de J5 bekijk je ons aanbod in goud, zwart en blauw! Bestel je vandaag? Dan heb je hem morgen al in huis!

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

Samsung Galaxy J5 simlockvrij

Met een Samsung Galaxy J5 simlockvrij heb jij de vrijheid om zelf je provider uit te kiezen! De J5 heeft een 5,2-inch HD scherm waarmee je met hoge kwaliteit series en films kunt bekijken. Met de J5 maak je ook de beste selfies, de frontcamera heeft namelijk 13 megapixels! Dit zijn evenveel megapixels als de camera op de achterkant en wat uitzonderlijk hoog is voor een selfiecamera. Allebei de cameras zijn ook voorzien van een LED flits zodat jij extra goed belicht foto’s en filmpjes kunt schieten!


Maak je veel gebruik van je telefoon door de dag heen? Met de Samsung Galaxy J5 kun je de hele dag vooruit; het toestel heeft een langdurige batterij met een 3000 mAh capaciteit. Daarnaast heb jij alleen toegang tot je smartphone met dehandige vingerafdruksensor. Verder heeft de Samsung J5 een mooi afgewerkt design en het gehele toestel is gemaakt van metaal waardoor hij ook lekker in de hand ligt.


Met de Exynos 7870 processoren een Android 7 besturingssysteem is de J5 snel en een toestel met veel power. De interne opslag is 16GB met de mogelijkheid om deze uit te breiden met een microSD tot wel 256GB. Genoeg ruimte dus voor al je foto’s, filmpjes en heel veel apps!


Samsung Galaxy J5 los toestel kopen

Koop een Samsung Galaxy J5 los toestel voor de beste prijs bij Telefoonwereld! Wij hebben voor dit toestel ook bijpassende accessoires en leveren alles gratis bij je thuis! Vandaag voor 23.59 besteld is morgen al in huis!