Samsung Galaxy J4 Plus

Helaas komt dit product niet meer op voorraad. Ben je specifiek op zoek naar een Samsung telefoon? Dan adviseren wij jou graag de Samsung Galaxy A51 aan. Wij bieden de Samsung Galaxy A51 aan voor de laagste prijs van Nederland. Mocht je nog vragen hebben, neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice via 0102688188.

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Galaxy J4 Plus los toestel

De Samsung Galaxy J4 Plus is één van de toppers binnen de J serie van Samsung. Deze serie staat bekend om een lage prijs, maar dat betekent niet dat de kwaliteit vele malen minder is. De Galaxy J4 Plus heeft een 6 inch Super AMOLED scherm met dunne randen aan de zijkant, dat betekent dus een goed scherm voor een lage prijs. Je kunt de Galaxy J4 plus kopen in drie verschillende kleuren: zwart, goud en roze. Het toestel heeft een 32GB intern geheugen wat gemakkelijk uit te breiden is dankzij een externe geheugenkaart. Zo zorg je dat je genoeg ruimte hebt om je favoriete foto’s en filmpjes op te slaan.

Samsung Galaxy J4 Plus

Belangrijkste specificaties Galaxy J4 Plus

Samsung heeft met de Galaxy J4 Plus een zeer scherp geprijsde telefoon met goede specificaties op de markt gebracht. Naast het uitbreidbaar geheugen wat inmiddels een standaard specificatie is geworden bij de telefoons van Samsung heeft dit toestel ook nog andere goede specificaties

  • - 6 inch Super AMOLED scherm
  • - 13 megapixel camera
  • - 2 GB werkgeheugen
  • - 3300 mAh batterij

Voordelen van de Galaxy J4 Plus

Vanwege de lage prijs van de Galaxy J4 Plus, het is één van de goedkoopste smartphones van Samsung, kun je niet de beste specificaties verwachten. Maar des al niet te min heeft de Galaxy J4 Plus specificaties die meer dan een voldoende verdienen. Naast een prima camera en een goede werkgeheugen heeft het toestel een meer dan voldoende accu. Een groot voordeel van de Galaxy J4 Plus is de manier hoe je het toestel kan ontgrendelen. De vingerafdrukscanner zit namelijk in de aan/uit-knop aan de zijkant, zo kan je snel je telefoon ontgrendelen.

Samsung Galaxy J4 Plus als los toestel kopen

Op zoek naar een nieuwe telefoon voor een lage prijs? Dan ben je op zoek naar de Samsung Galaxy J4 Plus. Dit toestel is verkrijgbaar in drie kleuren en koop je bij Telefoonwereld tegen een zeer scherpe prijs. Hierdoor geniet je van een meer dan prima telefoon voor een zeer lage prijs. Heb jij vragen over de Galaxy J4 Plus of wil je graag advies over welk toestel bij jou past? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

Samsung Galaxy J4 Plus