010 26 88 1 88    info@telefoonwereld.nl

Samsung Galaxy J3

Samsung Galaxy J3

Ben je op zoek naar een nieuwe Samsung Galaxy J3? Bekijk dan snel het aanbod van Telefoonwereld. Wij bieden de Samsung Galaxy J3 aan voor de laagste prijs. Dankzij deze lage prijs is dit een prima instapmodel om kennis te maken met een multifunctionele smartphone. 

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Samsung Galaxy J3 simlockvrij

Alle toestellen zijn bij Telefoonwereld simlockvrij, zo ook de Galaxy J3. Dit houdt in dat je de simkaart van je oude toestel in de Galaxy kunt stoppen en deze werkt met iedere provider. Wil je dus tussentijds een ander sim only abonnement kiezen, dan hoef je de telefoon dus niet eerst simlockvrij te maken, Je kunt je nieuwe simkaart en meteen in doen en deze werkt automatisch. Ook wanneer je op vakantie bent en je koopt een buitenlandse simkaart dan werkt deze in een simlockvrije Samsung Galaxy J3. Een simlockvrij toestel verhoogt dus de waarde van je telefoon.


Bestel een Samsung Galaxy J3 los toestel

Bestel een los J3 toestel bij Telefoonwereld. Dit model wordt geleverd zonder abonnement, zodat je zelf een voordelig sim only abonnement kunt kiezen. Deze telefoon is een prima instapmodel wanneer je voor relatief weinig geld een goede degelijke smartphone wilt. De Galaxy J3 heeft een 5 megapixel camera voor selfies, en een 13 megapixel camera op de achterzijde. Daarnaast is het toestel makkelijk te bedienen en ligt fijn in de hand. Op het grote scherm is alles ook duidelijk af te lezen. Verkrijgbaar in het zwart, zilver en goud. Telefoonwereld heeft naast het losse Samsung Galaxy J3 toestel ook bijbehorende accessoires.


Bestel de Samsung Galaxy J3 voor de laagste prijs eenvoudig online bij Telefoonwereld en je hebt deze morgen al binnen. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met 010 26 88 1 88 of stuur een mailtje naar info@telefoonwereld.nl.