Samsung Galaxy A80

Samsung Galaxy A80 kopen als los toestel

Op zoek naar een goede telefoon voor een scherpe prijs? Bij Telefoonwereld koop je de Samsung Galaxy A80 voor de scherpste prijs. De Samsung A80 is een betaalbare smartphone met enkele premium features. Daarnaast het het een uitschuifbare, kantelende camera. Heb je de Samsung Galaxy A80 voor 23:59 besteld dan wordt deze morgen GRATIS geleverd!

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Samsung Galaxy A80 los toestel

De Samsung Galaxy A80 is de duurste telefoon van de Samsung A-serie van 2019. Maar ondanks dat het de duurste smartphone is, is het nog steeds een betaalbare smartphone. De Samsung Galaxy A80 doet qua bouwkwaliteit meer denken aan de Galaxy S10 dan aan de Galaxy A70. Daarnaast heeft de A80 enkele premium features die je normaal gesproken niet zou vinden bij een A-serie telefoon. Zo kan de Galaxy A80 sneller opladen dan bijvoorbeeld de Galaxy S10.

Samsung Galaxy A80 los toestel

Belangrijkste specificaties van de Samsung Galaxy A80

Een zeer opvallende feature die de Samsung A80 heeft is de uitschuifbare, kantelende camera. Zo heeft het toestel geen camera aan de voorzijde maar schuift de camera van achter het toestel naar boven en draait deze om. Hiermee maak je de mooiste selfies. Andere belangrijke specificaties zijn:

  • - 6,7-inch AMOLED scherm
  • - 8 GB werkgeheugen
  • - Triple 48 + 8 megapixels + 3D camera
  • - 128 GB interne opslag

De voordelen van de Samsung Galaxy A80

Het topmodel van de A-serie van 2019 heeft een zeer luxe uitstraling. Zo wordt ruim 90 procent van de voorkant bedekt door het scherm. Dit heeft ook mede te maken met de ontbrekende selfiecamera. Buiten het luxe uitstraling en de uitschuifbare camera is de accu nog een punt dat opvalt. Zo heeft de Samsung Galaxy A80 een 3700 mAh accu. Hiermee kun je gemakkelijk het toestel de gehele dag gebruiken. Een van de redenen waarom het toestel een grote accu heeft en een groot werkgeheugen is om de Galaxy A80 zeer geschikt te maken voor gaming.

Samsung Galaxy A80 los toestel kopen

Is de keuze voor een nieuwe telefoon gevallen op de Samsung Galaxy A80? Bij Telefoonwereld kun je de Galaxy A80 voordelig als los toestel kopen. Bij ons is de A80 enkel in het zwart verkrijgbaar. Een voordeel van de Galaxy A80 is dat je gemakkelijk het intern geheugen kan uitbreiden met een MicroSD-kaart. Gelukkig kun je deze ook bij Telefoonwereld bestellen, net zoals een beschermhoesje. Heb je een vraag of wil jij graag wat extra informatie over de telefoon? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

los toestel Samsung Galaxy A80