Samsung Galaxy A8

Samsung Galaxy A8

De Samsung Galaxy A8 is een midrange smartphone met een paar unieke specificaties. Hierdoor kan je voor een voordelige prijs genieten van o.a. een mooi scherm, een goed werkgeheugen en een waterdicht design. Bekijk snel ons aanbod en bestel de Samsung Galaxy A8 vandaag nog online bij Telefoonwereld.

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Alles wat je moet weten over de Samsung Galaxy A8

Met de Galaxy A8 heeft Samsung een midrange smartphone met een paar unieke features op de markt gebracht. Waarbij de premium telefoons al vaker een randloos display hebben, was dit nog niet het geval bij de midrange telefoons. De Samsung Galaxy A8 is de eerste telefoon met een dubbele frontcamera voor de perfecte selfies. Daarnaast heeft de A8 een 16 megapixel camera op de achterkant waarmee je gemakkelijk de mooiste foto’s kan maken. Naast deze unieke specificaties heeft de Samsung Galaxy A8 een 4GB werkgeheugen waarmee je zonder moeite je favoriete apps kan draaien. En dankzij een ruime batterij en de Quick Charge-ondersteuning kan je volledig genieten van je nieuwe telefoon. Daarnaast is de Samsung A8 water- en stofbestendig waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je telefoon kapot gaat tijdens een regenbui.


De Galaxy A8 is verkrijgbaar in het goud, zwart en grijs en heeft een 32GB geheugen dat via een geheugenkaart kan worden uitgebreidt.


Bestel de Samsung Galaxy A8 gemakkelijk online

Is de keuze voor een nieuwe telefoon gevallen op de Samsung Galaxy A8? Dan kan je deze snel en voordelig bestellen bij Telefoonwereld. Bij ons bestel je zonder moeite jouw favoriete telefoon als los toestel waardoor deze helemaal van jou is. Profiteer van scherpe prijzen en een snelle levering en bestel vandaag nog jouw nieuwe telefoon.