010 26 88 1 88    info@telefoonwereld.nl

Samsung Galaxy A71

Samsung Galaxy A71 los toestel kopen

Bij Telefoonwereld koop je de Samsung Galaxy A71 voor de scherpste prijs. De Samsung Galaxy A71 is het perfecte middenklasser toestel van Samsung. De A71 is voorzien van een aantal mooie specificaties die het toestel onderscheidt van de andere telefoons in het middenklasse segement. De A71 is voorzien van een groot AMOLED-scherm van 6.7 inch. Heb je de Samsung Galaxy A71 voor 23:59 besteld dan wordt deze morgen GRATIS geleverd!

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Samsung Galaxy A71 los toestel

De Samsung Galaxy a71 is voorzien van vele verbeteringen zo is de front camera een ‘punch hole’-camera: een gat in het display voor de frontcamera, net als alle nieuwe Samsung toestellen. Daarnaast is de Samsungs Galaxy A71 voorzien van een verbeterde batterij, namelijk 4500 mAh, meer camera’s voor scherpere foto’s van dichtbij en ver weg, en een betere processor.Samsung galaxy a71 los toestel kopen

Belangrijke specificaties Samsung Galaxy A71

De specificaties van de Samsung Galaxy A71 zijn uniek voor een telefoon in deze prijsklasse en zorgt ervoor dat je moeiteloos op je telefoon kan werken zonder dat je hierin wordt beperkt. Zo heeft de Samsung Galaxy A71 een geweldige beeldkwaliteit en een batterij met een lange levensduur. 

  • Quad-camera: 64.0 MP + 12.0 MP + 5.0 MP + 5.0 MPW
  • Werkgeheugen: 6GB 
  • Batterij: 4.500 mAh 
  • Scherm: 6.7-inch FullHD + 

Voordelen Samsung Galaxy A71

De levensechte kleuren van het scherm van de Samsung Galaxy A71 brengen elke ervaring naar een hoger punt. Of het nu gaat om gamen, het kijken van films of internetten het wordt allemaal beter door het 6,7 inch Infinity-O Display van de Samsung Galaxy A71. Dat alles ka je nu doen zonder dat de schermranden je storen.

Samsung Galaxy A71 kopen als los toestel

Is je keuze voor een nieuwe telefoon gevallen op de Samsung Galaxy A71? Bij Telefoonwereld bieden wij de Samsung Galaxy A71 aan tegen een voordelige prijs. Daarnaast is de Samsung Galaxy A71 te verkrijgen in drie verschillende kleuren, namelijk zwart, blauw en zilver. Vergeet daarnaast niet een SD-geheugenkaart of beschermhoesje erbij te bestellen. Wil jij graag wat extra informatie over de Samsung Galaxy A71? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.