Samsung Galaxy A70

Helaas komt dit product niet meer op voorraad. Ben je specifiek op zoek naar een Samsung telefoon? Dan adviseren wij jou graag de Samsung Galaxy A71 aan. Dit is de opvolger van de Samsung Galaxy A70. Wij bieden de Samsung Galaxy A71 aan voor de laagste prijs van Nederland. Mocht je nog vragen hebben, neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice via 0102688188.

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

Samsung Galaxy A70 los toestel

Met de Samsung Galaxy A70 heeft Samsung het weer voor elkaar gekregen om haar telefoons te verbeteren en dat allemaal tegen een zeer scherpe prijs. Met de Galaxy A70 heeft Samsung werkelijk aan alle specificaties gedacht. Met het 128GB opslaggeheugen heb je altijd genoeg ruimte voor je favoriete foto’s. Is het toch te weinig? Dan kun je gemakkelijk het geheugen uitbreiden dankzij een geheugenkaart. Je kunt de Samsung Galaxy A70 kopen in vier kleuren: zwart, blauw, wit en oranje.

Samsung Galaxy A70

Belangrijkste specificaties Samsung Galaxy A70

De Samsung Galaxy A70 heeft enkele premium features. Een van de belangrijkste features die tegenwoordig niet meer kan ontbreken is dat de Galaxy A170 de Super Fast Charging ondersteunt, hiermee kan laad je jouw telefoon razendsnel op. Andere belangrijke specificaties.

 • - 6,7 inch AMOLED scherm
 • - 6 GB werkgeheugen
 • - Triple 32 + 5 + 8 megapixel camera
 • - 4500 mAh batterij

Voordelen Samsung Galaxy A70

Ga je graag de natuur in om de mooiste foto’s te maken? Of maak jij liever foto’s van jou en je vrienden? Het maakt niet uit, want met de Triple 32 + 5 + 8 megapixel camera van de Samsung Galaxy A70 maak je met gemak de mooiste foto’s. Naast een geweldige camera heeft de Galaxy A70 een premium uiterlijk met een groot en waanzinnig mooi AMOLED scherm. Dit allemaal in combinatie met een krachtige batterij en een 6 GB werkgeheugen maakt de Samsung Galaxy A70 tot een waar pareltje binnen de Samsung telefoons.

Samsung Galaxy A70 kopen als los toestel

Is de keuze voor een nieuwe telefoon gevallen op de Samsung Galaxy A70? Bij Telefoonwereld kun je de Galaxy A70 voordelig als los toestel kopen. Wij bieden de telefoon in vier verschillende kleuren aan, zwart, blauw, wit en oranje. Vergeet daarnaast niet een SD-geheugenkaart of beschermhoesje erbij te bestellen. Wil jij graag wat extra informatie over de telefoon? Kijk dan hieronder onze meest gestelde vragen over de Samsung Galaxy A70. 

Meest gestelde vragen over de Samsung Galaxy A70

Heb jij een vraag over de Samsung Galaxy A70? Dan ben je niet de enige, daarom hebben wij de meest gestelde vragen over de Samsung Galaxy A70 op een rijtje gezet. Kijk tussen deze vragen of je het antwoord kan vinden waar je naar op zoek bent. Niet gevonden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag.

Volledige specificaties Samsung Galaxy A70

 • > Beeldscherm: 6,7-inch AMOLED-scherm
 • > Chipset: Snapdragon 670, 2 x 2 GHz + 6 x 1.7 GHz
 • > GPU: Adreno 616
 • > RAM: 6 GB werkgeheugen
 • > Opslag: 128 GB (uitbreidbaar)
 • > Camera achterzijde: Triple 32 + 5 + 8 megapixels
 • > Camera voorzijde: 32 megapixels
 • > Batterij: 4500 mAh, niet vervangbaar
 • > Andere: Ondersteunt Super Fast Charging

Welk formaat simkaart heb ik nodig voor de Samsung Galaxy A70?

Voor de Samsung Galaxy A70 heb je een type Nano Sim kaart nodig. Wanneer je een ander type simkaart hebt, kun je deze bij de provider, vaak gratis, laten bijknippen. Is de simkaart te klein, dan bestaat er zoiets zoals een sim-adapter. Hiermee kun je gemakkelijk de simkaart groter maken zodat deze past.

Is de Samsung Galaxy A70 waterbestendig?

Nee, terwijl veel van de laatste versies van Samsung wel IP68-certificatie heeft geldt dit niet voor de Samsung Galaxy A70. Dit betekent dat deze niet waterbestendig of waterdicht is. Echter kun je het toestel makkelijk gebruiken tijdens een kleine regenbui, maar moet je oppassen wanneer het hard regent en kun je de A70 niet onder water houden.

Hoe lang gaat de batterij van de Samsung Galaxy A70 mee?

Er zijn geen officiële cijfers naar buiten gebracht over hoe lang de accu mee gaat. Echter zijn er al meerdere cijfers naar buiten gekomen van mensen die de telefoon hebben getest.

 • Accuduur bij webbrowsen: 13 uur 30 minuten
 • Accuduur bij 3G bellen: 38 uur
 • Accuduur bij video kijken: 17 uur 30 minuten

Hoe werkt DualSim bij de Samsung Galaxy A70?

Een groot voordeel van een DualSim telefoon is dat je gebruik kan maken van twee simkaarten met verschillende telefoonnummers. Zo kun je één privé simkaart gebruiken en één zakelijk simkaart. Vaak zijn telefoonnummers op de simkaart opgeslagen, dus zal de telefoon automatisch switchen tussen de twee verschillende simkaarten.

Een groot voordeel van de Samsung Galaxy A70 in vergelijking met andere DualSim telefoons is dat je bij de Galaxy A70 wel twee simkaarten en één MicroSD-kaart kan gebruiken om je interne opslag uit te breiden.

In welke kleuren is de Samsung Galaxy A70 verkrijgbaar?

De Samsung Galaxy A70 is in vier verschillende kleuren verkrijgbaar bij Telefoonwereld. Je kunt namelijk kiezen uit: zwart, blauw, wit en oranje. Waar bij veel telefoons deze kleuren voor zich spreken is dat bij de Galaxy A70 niet geheel het geval. De achterkant heeft namelijk een gradatie van kleuren.

Hoe snel verbruikt de A70 mijn MB’s?

Wanneer je volledig gebruik maakt van Wifi zullen er geen MB’s van je bundel af gaan. Zorg er dan wel voor dat je ingesteld hebt dat je niet wilt dat 3G of 4G Wifi ondersteunt. Onderstaande gegevens zijn een inschatting, maar geven wel een goed en accuraat beeld.

 • > Tekstbericht via WhatsApp: 0,01 MB per bericht
 • > Bericht met foto via WhatsApp: 0,10 MB per bericht
 • > Website openen: 1 MB per pagina
 • > Muziek luisteren: 2 MB per minuut
 • > Filmpje kijken: 2,5 MB per minuut
 • > Videobellen: 3 MB per minuut
 • > Applicatie downloaden: Wordt weergegeven bij de app

Waar kan ik de handleiding van de Samsung Galaxy A70 vinden? 

Je kunt hier de Nederlandstalige handleiding vinden van de Samsung Galaxy A70. Je kunt hier de Engelstalige handleiding vinden. 

Samsung Galaxy A70 los toestel