010 26 88 1 88    info@telefoonwereld.nl

Samsung Galaxy A70

Samsung Galaxy A70 los toestel kopen

Bij Telefoonwereld koop je de Samsung Galaxy A70 voor de scherpste prijs. De Samsung Galaxy A70 is het volgende pareltje van de A-serie van Samsung. Een toestel dat beschikt over goede camera's en een mooi beeldscherm. Heb je de Samsung Galaxy A70 voor 23:59 besteld dan wordt deze morgen GRATIS geleverd!

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

Samsung Galaxy A70 los toestel

Met de Samsung Galaxy A70 heeft Samsung het weer voor elkaar gekregen om haar telefoons te verbeteren en dat allemaal tegen een zeer scherpe prijs. Met de Galaxy A70 heeft Samsung werkelijk aan alle specificaties gedacht. Met het 128GB opslaggeheugen heb je altijd genoeg ruimte voor je favoriete foto’s. Is het toch te weinig? Dan kun je gemakkelijk het geheugen uitbreiden dankzij een geheugenkaart. Je kunt de Samsung Galaxy A70 kopen in vier kleuren: zwart, blauw, wit en oranje.

Samsung Galaxy A70

Belangrijkste specificaties Samsung Galaxy A70

De Samsung Galaxy A70 heeft enkele premium features. Een van de belangrijkste features die tegenwoordig niet meer kan ontbreken is dat de Galaxy A170 de Super Fast Charging ondersteunt, hiermee kan laad je jouw telefoon razendsnel op. Andere belangrijke specificaties.

  • - 6,7 inch AMOLED scherm
  • - 6 GB werkgeheugen
  • - Triple 32 + 5 + 8 megapixel camera
  • - 4500 mAh batterij

Voordelen Samsung Galaxy A70

Ga je graag de natuur in om de mooiste foto’s te maken? Of maak jij liever foto’s van jou en je vrienden? Het maakt niet uit, want met de Triple 32 + 5 + 8 megapixel camera van de Samsung Galaxy A70 maak je met gemak de mooiste foto’s. Naast een geweldige camera heeft de Galaxy A70 een premium uiterlijk met een groot en waanzinnig mooi AMOLED scherm. Dit allemaal in combinatie met een krachtige batterij en een 6 GB werkgeheugen maakt de Samsung Galaxy A70 tot een waar pareltje binnen de Samsung telefoons.

Samsung Galaxy A70 los toestel kopen

Is de keuze voor een nieuwe telefoon gevallen op de Samsung Galaxy A70? Bij Telefoonwereld kun je de Galaxy A70 voordelig als los toestel kopen. Wij bieden de telefoon in vier verschillende kleuren aan, zwart, blauw, wit en oranje. Vergeet daarnaast niet een SD-geheugenkaart of beschermhoesje erbij te bestellen. Wil jij graag wat extra informatie over de telefoon? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Heb je nog vragen over de Samsung Galaxy A70? Bekijk dan onze meest gestelde vragen over de Samsung Galaxy A70.

los toestel Samsung Galaxy A70