Samsung Galaxy A7

Helaas komt dit product niet meer op voorraad. Ben je specifiek op zoek naar een Samsung telefoon? Dan adviseren wij jou graag de Samsung Galaxy A51 aan. Wij bieden de Samsung Galaxy A51 aan voor de laagste prijs van Nederland. Mocht je nog vragen hebben, neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice via 0102688188.

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

Samsung Galaxy A7 los toestel

Met de Samsung Galaxy A7 heeft Samsung twee primeurs gebracht. Zo is de A7 de eerste telefoon van Samsung met een driedubbele camera aan de achterkant, maar ook de eerste telefoon van Samsung met een vingerafdrukscanner aan de zijkant. Je kunt dus gerust zeggen dat de Galaxy A7 een goede opvolger is van de Samsung Galaxy A6. De Samsung Galaxy A7 is verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, goud en blauw. De A serie van Samsung wordt gezien als een middenklasser, maar met de Galaxy A7 is het de middenklasse voorbij.

Samsung Galaxy A7

Belangrijkste specificaties Samsung Galaxy A7

Samsung heeft alles uit de kast gehaald en de Galaxy A7 twee features gegeven die hiervoor nog niet waren toegepast. Zo heeft deze smartphone een driedubbele 24 + 5 + 8 megapixelcamera. Daarnaast zit de vingerafdrukscanner aan de aan- en uitknop aan de zijkant van de telefoon. Overige belangrijke specificaties van de Samsung Galaxy A7:

  • - 4GB werkgeheugen
  • - 3300 mAh batterij
  • - 6 inch HD+-beeldscherm
  • - Uitbreidbaar geheugen

Voordelen Samsung Galaxy A7

Aan de Samsung Galaxy A7 zitten meerdere voordelen. Zo heeft de A7, naast de driedubbele camera aan de achterkant, ook nog een 24 megapixelcamera aan de voorkant. Hiermee maak je dus de mooiste selfies! Het 6 inch HD+-beeldscherm heeft een Infinity Display, dit betekent dat er geen randen meer op het scherm zitten. Dit is onder andere ideaal bij het kijken van filmpjes. Met de Exynos-processor 7800 heeft de Samsung Galaxy A7 meer dan genoeg power in huis om iedere taak tot een goed einde te brengen. Het maakt niet uit of je een mail moet versturen, je sportactiviteiten wilt bijhouden of een spelletje wilt spelen. Daarnaast heeft de Samsung Galaxy A7 App Pair, dit geeft jou de mogelijkheid om twee apps tegelijkertijd te gebruiken.

Samsung Galaxy A7 los toestel kopen

Heb jij gekozen voor de Samsung Galaxy A7 als jouw volgende toestel? Bij Telefoonwereld kun je de Galaxy A7 als los toestel kopen. Bij ons is de telefoon verkrijgbaar in de drie mogelijke kleuren. Daarnaast kun je bij ons direct een geheugenkaart bestellen om zeker te weten dat geen foto’s verloren gaan. Wil jij graag wat extra informatie over de telefoon? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Heb je nog vragen over de Samsung Galaxy A7? Bekijk dan onze meest gestelde vragen over de Samsung Galaxy A7.

Samsung Galaxy A7