010 26 88 1 88    info@telefoonwereld.nl

Samsung Galaxy A7

Samsung Galaxy A7

Is jouw telefoon aan vervanging toe en ben je op zoek naar een nieuwe? Wellicht is de Samsung Galaxy A7 wel jouw volgende telefoon. De Galaxy A7 is de eerste smartphone van Samsung met driedubbele camera. Koop vandaag de Samsung Galaxy A7 online bij Telefoonwereld en ontvang morgen je telefoon!

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Samsung Galaxy A7 los toestel

Met de Samsung Galaxy A7 heeft Samsung twee primeurs gebracht. Zo is de A7 de eerste telefoon van Samsung met een driedubbele camera aan de achterkant, maar ook de eerste telefoon van Samsung met een vingerafdrukscanner aan de zijkant. Je kunt dus gerust zeggen dat de Galaxy A7 een goede opvolger is van de Samsung Galaxy A6. De Samsung Galaxy A7 is verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, goud en blauw. De A serie van Samsung wordt gezien als een middenklasser, maar met de Galaxy A7 is het de middenklasse voorbij.

Samsung Galaxy A7

Belangrijkste specificaties van de Galaxy A7

Samsung heeft alles uit de kast gehaald en de Galaxy A7 twee features gegeven die hiervoor nog niet waren toegepast. Zo heeft deze smartphone een driedubbele 24 + 5 + 8 megapixelcamera. Daarnaast zit de vingerafdrukscanner aan de aan- en uitknop aan de zijkant van de telefoon. Overige belangrijke specificaties van de Samsung Galaxy A7 zijn:

  • - 4GB werkgeheugen
  • - 3300 mAh batterij
  • - 6 inch HD+-beeldscherm
  • - Uitbreidbaar geheugen

Voordelen van de Galaxy A7

Aan de Galaxy A7 zitten meerdere voordelen. Zo heeft de A7, naast de driedubbele camera aan de achterkant, ook nog een 24 megapixelcamera aan de voorkant. Hiermee maak je dus de mooiste selfies! Het 6 inch HD+-beeldscherm heeft een Infinity Display, dit betekent dat er geen randen meer op het scherm zitten. Dit is onder andere ideaal bij het kijken van filmpjes. Met de Exynos-processor 7800 heeft de Samsung Galaxy A7 meer dan genoeg power in huis om iedere taak tot een goed einde te brengen. Het maakt niet uit of je een mail moet versturen, je sportactiviteiten wilt bijhouden of een spelletje wilt spelen. Daarnaast heeft de Samsung A7 App Pair, dit geeft jou de mogelijkheid om twee apps tegelijkertijd te gebruiken.

Samsung Galaxy A7 als los toestel kopen

Heb jij gekozen voor de Samsung Galaxy A7 als jouw volgende toestel? Bij Telefoonwereld kun je de Galaxy A7 als los toestel kopen. Bij ons is de telefoon verkrijgbaar in de drie mogelijke kleuren. Daarnaast kun je bij ons direct een geheugenkaart bestellen om zeker te weten dat geen foto’s verloren gaan. Wil jij graag meer informatie over de telefoon? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Bestel vandaag nog de Samsung Galaxy A7 en profiteer van onze scherpe prijzen, dan kan jij morgen je telefoon al verwachten.