Samsung Galaxy A6 Plus

Samsung Galaxy A6 Plus

Helaas komt dit product niet meer op voorraad. Ben je specifiek op zoek naar een Samsung telefoon? Dan adviseren wij jou graag de Samsung Galaxy A51 aan. Wij bieden de Samsung Galaxy A51 aan voor de laagste prijs van Nederland. Mocht je nog vragen hebben, neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice via 0102688188.

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

Informatie over de A6 plus

Niet het enigste voordeel van de A6 plus is dat die Dual sim is, en dat je daardoor twee simkaarten in de telefoon kunt plaatsen, maar dat die ook een dubbele camera heeft. De achterkant heeft twee camera’s waardoor je foto’s van 16 megapixel kunt maken en ook kunt filmen in 1080p. Verder kun je video’s snel opslaan met het nieuwe Android 8.0 op het toestel aangezien de telefoon pas op de markt is sinds mei 2018. De 6.0 inch grootte smartphone is verkrijgbaar in de kleuren zwart, goud en paars.


Samsung Galaxy A6 plus simlock vrij

 Alle telefoons die je bij Telefoonwereld in de webshop of de winkel vindt zijn simlock vrij. Je kunt dus helemaal zelf bepalen wat voor abonnement je kiest bij je nieuwe smartphone. Dit doen wij omdat iedereen aparte behoeftes heeft over hoe die graag zijn of haar abonnement indeelt. Door bij Telefoonwereld je smartphone nieuw te bestellen kun je geheel zelf kiezen welk abonnement bij je past.


De voordelen van de Samsung A6 plus

Het eerste grote voordeel van de Zuid-Koreaanse telefoongigant is dat er twee simkaarten in kunnen. Dus je hoeft niet meer bijvoorbeeld je werktelefoon en je persoonlijke telefoon mee te nemen. Aan de Samsung A6 plus heb je alleen genoeg. Verder is het scherm een stuk groter waardoor tekst beter leesbaar is, video’s beter kunt bekijken en de knoppen groter zijn. Vind je een groot scherm onhandig? Bekijk dan eventueel de Samsung Galaxy A6. Bestel vandaag je nieuwe telefoon en krijg hem de volgende werkdag al volledig gratis bij je thuisbezorgd.