010 26 88 1 88    info@telefoonwereld.nl

Samsung Galaxy A6 Plus

Samsung Galaxy A6 Plus

Heb jij een dual sim telefoon nodig? Dan is de Samsung Galaxy A6 plus zeker iets voor jou. Dit is de telefoon die alle voordelen heeft van de A6, maar dan met een groter scherm.

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Informatie over de A6 plus

Niet het enigste voordeel van de A6 plus is dat die Dual sim is, en dat je daardoor twee simkaarten in de telefoon kunt plaatsen, maar dat die ook een dubbele camera heeft. De achterkant heeft twee camera’s waardoor je foto’s van 16 megapixel kunt maken en ook kunt filmen in 1080p. Verder kun je video’s snel opslaan met het nieuwe Android 8.0 op het toestel aangezien de telefoon pas op de markt is sinds mei 2018. De 6.0 inch grootte smartphone is verkrijgbaar in de kleuren zwart, goud en paars.


Samsung Galaxy A6 plus simlock vrij

 Alle telefoons die je bij Telefoonwereld in de webshop of de winkel vindt zijn simlock vrij. Je kunt dus helemaal zelf bepalen wat voor abonnement je kiest bij je nieuwe smartphone. Dit doen wij omdat iedereen aparte behoeftes heeft over hoe die graag zijn of haar abonnement indeelt. Door bij Telefoonwereld je smartphone nieuw te bestellen kun je geheel zelf kiezen welk abonnement bij je past.


De voordelen van de Samsung A6 plus

Het eerste grote voordeel van de Zuid-Koreaanse telefoongigant is dat er twee simkaarten in kunnen. Dus je hoeft niet meer bijvoorbeeld je werktelefoon en je persoonlijke telefoon mee te nemen. Aan de Samsung A6 plus heb je alleen genoeg. Verder is het scherm een stuk groter waardoor tekst beter leesbaar is, video’s beter kunt bekijken en de knoppen groter zijn. Vind je een groot scherm onhandig? Bekijk dan eventueel de Samsung Galaxy A6. Bestel vandaag je nieuwe telefoon en krijg hem de volgende werkdag al volledig gratis bij je thuisbezorgd.