010 26 88 1 88    info@telefoonwereld.nl

Samsung Galaxy A6

Samsung Galaxy A6

De Samsung Galaxy A6 is een ware midrange telefoon met premium specificaties. Met onder andere een goede camera en een sterke batterij kom je met de Samsung Galaxy A6 goed voor de dag. Bekijk hieronder ons aanbod en bestel vandaag nog jouw volgende telefoon!

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

De Samsung Galaxy A6 heeft alles wat je nodig hebt

De Samsung Galaxy A6 is de smartphone voor wanneer je op zoek bent naar een telefoon met de belangrijkste specificaties voor een voordelige prijs. Met een 5,6 inch infinity display scherm heeft de telefoon een mooi groot scherm met een goede resolutie voor dagelijks gebruik. Doordat de pixeldichtheid niet ontzettend hoog ligt, maar de accu een groot capaciteit heeft kan je lekker lang genieten van de telefoon. Met de Samsung Galaxy A6 kan je dankzij een 16 megapixel aan zowel de achterkant als de voorkant de mooiste foto’s maken. Zo hoef je niet bang te zijn dat je een belangrijk fotomoment mist. Daarnaast is het zeker niet onbelangrijk dat de Samsung Galaxy A6 snel presteert dankzij een 3GB werkgeheugen. Is het 5,6 inch scherm voor jou iets te klein? Dan hebben wij ook de Samsung Galaxy A6 Plus.


De Samsung Galaxy A6 als los toestel bestellen

Is de keuze gevallen op de Samsung Galaxy A6? Bij Telefoonwereld.nl kan je deze gemakkelijk en voordelig als los toestel bestellen, zo is de telefoon helemaal voor jou. Bij ons kan je kiezen uit verschillende kleuren waardoor je zeker de juiste vindt. Bestel vandaag nog de Samsung Galaxy A6 en geniet morgen al van je nieuwe telefoon.