010 26 88 1 88    info@telefoonwereld.nl

Samsung Galaxy A50

Samsung Galaxy A50 los toestel kopen

Bij Telefoonwereld koop je de Samsung Galaxy A50 voor de scherpste prijs. De Samsung Galaxy A50 is meer dan een aangename verrassing binnen de Samsung familie. Een toestel met veel belangrijke specificaties. Heb je de Samsung Galaxy A50 voor 23:59 besteld dan wordt deze morgen GRATIS geleverd!

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

Samsung Galaxy A50 los toestel

De Samsung Galaxy A50 is een goede topper binnen de A serie van Samsung. Waarbij deze serie eerst tot de middenklasse behoorde kun je gerust zeggen dat de Samsung Galaxy A50 de middenklasse voorbij is. Deze nieuwe telefoon in de A serie is een zeer goede opvolger van de Samsung Galaxy A40. Bij Telefoonwereld is de Galaxy A50 verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, wit en blauw. Daarnaast heeft de A50 een interne opslag van 128GB, is dit niet genoeg? Je kunt het geheugen gemakkelijk uitbreiden met een geheugenkaart.

Samsung Galaxy A50 los toestel

Belangrijkste specificaties Samsung Galaxy A50

Samsung heeft de A50 uitgerust met enkele features die normaal gesproken alleen worden gebruikt bij duurdere toestellen. Zo heeft de Galaxy A50 een vingerafdrukscanner onder het scherm zitten. Daarnaast heeft deze telefoon een zeer strak design. Overige belangrijkste specificaties van de Samsung Galaxy A50 zijn:

  • - Triple 5 + 25 + 8 megapixel camera
  • - 4GB werkgeheugen
  • - 4000mAh batterij
  • - 6.4 FHD+-beeldscherm

Voordelen Galaxy A50

Samsung staat bekend om hun telefoons weer met iedere generatie te verbeteren, en dat is ze weer gelukt bij de Galaxy A50. De telefoons binnen de A serie worden gezien als een middenklasse telefoon, maar deze middenklasse telefoon heeft meerdere features die je niet verwacht. Ten eerste heeft de Samsung A50 een zeer strak design met een rand tot rand scherm. Daarnaast heeft die een driedubbele camera waarmee je de mooiste foto’s en video’s maakt. Tot slot is de telefoon zeer scherp geprijsd, zo kan iedereen genieten van de laatste ontwikkelingen binnen Samsung.

Samsung Galaxy A50 los toestel kopen

Is de keuze voor een nieuwe telefoon gevallen op de Samsung Galaxy A50? Bij Telefoonwereld kun je de Galaxy A50 voordelig als los toestel kopen. Wij bieden de telefoon in drie verschillende kleuren aan, zwart, blauw en wit. Vergeet daarnaast niet een SD-geheugenkaart of beschermhoesje erbij te bestellen. Wil jij graag wat extra informatie over de telefoon? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Heb je nog vragen over de Samsung Galaxy A50? Klik dan onderin op de website op FAQ om de meest gestelde vragen van de Samsung Galaxy A50 te zien of klik op productspecificaties om de volledige lijst met specificaties te zien van de Samsung A50. 

los toestel Samsung Galaxy A50