010 26 88 1 88    info@telefoonwereld.nl

Samsung Galaxy A50

Samsung Galaxy A50

Is het tijd voor een nieuwe telefoon? Misschien wordt de Samsung Galaxy A50 wel jouw volgende. De Samsung Galaxy A50 is meer dan een aangename verrassing binnen de Samsung familie. Koop de Galaxy A50 online bij Telefoonwereld voor een scherpe prijs. Vandaag besteld is morgen in huis!

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Samsung Galaxy A50 los toestel

De Samsung Galaxy A50 is de nieuwste topper binnen de A serie van Samsung. Waarbij deze serie eerst tot de middenklasse behoorde kun je gerust zeggen dat de Samsung Galaxy A50 de middenklasse voorbij is. Deze nieuwe telefoon in de A serie is een zeer goede opvolger van de Samsung Galaxy A40. Bij Telefoonwereld is de Galaxy A50 verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, wit en blauw. Daarnaast heeft de A50 een interne opslag van 128GB, is dit niet genoeg? Je kunt het geheugen gemakkelijk uitbreiden met een geheugenkaart.

Samsung Galaxy A50

Belangrijkste specificaties van de Galaxy A50

Samsung heeft de A50 uitgerust met enkele features die normaal gesproken alleen worden gebruikt bij duurdere toestellen. Zo heeft de Galaxy A50 een vingerafdrukscanner onder het scherm zitten. Daarnaast heeft deze telefoon een zeer strak design. Overige belangrijkste specificaties van de Samsung Galaxy A50 zijn:

  • - Triple 5 + 25 + 8 megapixel camera
  • - 4GB werkgeheugen
  • - 4000mAh batterij
  • - 6.4 FHD+-beeldscherm

Voordelen van de Galaxy A50

Samsung staat bekend omdat ze hun telefoons altijd verbeteren en dit is weer gelukt met de Galaxy A50. De telefoons binnen de A serie worden gezien als een middenklasse telefoon, maar deze middenklasse telefoon heeft meerdere features die je niet verwacht. Ten eerste heeft de Samsung A50 een zeer strak design met een rand tot rand scherm. Daarnaast heeft die een driedubbele camera waarmee je de mooiste foto’s en video’s maakt. Tot slot is de telefoon zeer scherp geprijsd, zo kan iedereen genieten van de laatste ontwikkelingen binnen Samsung.

Samsung Galaxy A50 als los toestel kopen

Is de keuze voor een nieuwe telefoon gevallen op de Samsung Galaxy A50? Bij Telefoonwereld kun je de Galaxy A50 voordelig als los toestel kopen. Bij ons vind je de telefoon in de drie verschillende kleuren. Daarnaast kun je bij ons ook al direct een geheugenkaart erbij bestellen zodat je altijd genoeg intern geheugen hebt. Wil jij graag wat extra informatie over de telefoon? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag. Bestel vandaag nog jouw favoriet en profiteer van onze scherpe prijzen. Dan kun jij morgen al je nieuwe telefoon verwachten. Dan kun jij morgen je telefoon al verwachten. Heb je nog vragen over de Samsung Galaxy A50? Bekijk dan onze meest gestelde vragen over de A50

Samsung Galaxy A50