Samsung Galaxy A5

Helaas komt dit product niet meer op voorraad. Ben je specifiek op zoek naar een Samsung telefoon? Dan adviseren wij jou graag de Samsung Galaxy A51 aan. Wij bieden de Samsung Galaxy A51 aan voor de laagste prijs van Nederland. Mocht je nog vragen hebben, neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice via 0102688188.

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

De Samsung Galaxy A5 als los toestel

Samsung presenteerde in 2014 de nieuwe premium A-lijn, de Samsung Galaxy A5 is de tweede telefoon in deze lijn. Ondanks dat deze telefoon niet de meeste geavanceerde smartphone is, is de Samsung Galaxy A5 zeker een premium telefoon die zeer goed te gebruiken is. Hij is met een zeer aantrekkelijke prijs op de markt gezet waardoor het de perfecte instap telefoon is.


De specificaties van de Galaxy A5

De Samsung Galaxy A5 heeft een hoogwaarde AMOLED display en met verschillende kleuren-settings is de telefoon op elk moment van de dag goed te gebruiken. De batterij van de Galaxy A5 heeft 3000mAh, hierdoor kan je gemakkelijk de telefoon heel de dag gebruiken. En met het snelladen kan je ook wanneer de Samsung leeg is, snel weer gebruik maken van je telefoon. De Samsung Galaxy A5 heeft een 13 megapixel camera waarmee je gemakkelijk de helderste foto’s kan maken. 


De Samsung Galaxy A5 voordelig bestellen

Heb je gekozen voor de Samsung Galaxy A5? Dan kan je deze snel en tegen een scherpe prijs bestellen bij Telefoonwereld. Bij Telefoonwereld kan je voordelig het losse toestel kopen wat jij nodig hebt. En als je vandaag hebt besteld dan heb je morgen jouw nieuwe telefoon al in huis. Telefoonwereld heeft naast losse toestellen ook de juiste accessoires in het assortiment.