Samsung Galaxy A30s

Samsung Galaxy A30s los toestel kopen

Bij Telefoonwereld kan je de Samsung Galaxy A30s kopen voor de scherpste prijs. De Samsung Galaxy A30s is meer dan een aangename verrassing binnen de Samsung familie. Een toestel met veel belangrijke functies en specificaties. Heb je de Samsung Galaxy A30s voor 23:59 besteld? dan wordt deze morgen GRATIS geleverd!

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Samsung Galaxy A30s los toestel

Samsung Galaxy a30s

De Samsung Galaxy A30s heeft een mooie AMOLED-display. De Samsung Galaxy A30s heeft verder een schitterende prisma-uitstraling en een strak ontwerp. Dankzij de vloeiende vormgeving en de comfortabele grip ligt de A30s fijn in hand en kun je gemakkelijk op het scherm navigeren. De Samsung Galaxy A30s is voorzien van vele functies, waaronder de drievoudige camera, grote batterij- en opslagcapaciteit en een geavanceerde processor voor soepele prestaties.

De Samsung Galaxy A30s telefoons zijn de nieuwe toevoeging binnen de A-series en zijn ideaal als alledaags toestel. De Samsung Galaxy A30s heeft een grote 6,4-inch Infinity-V Display waarop je kan genieten van je favoriete video’s, games en livestreams op een levendig HD+ Super 

Belangrijkste specificaties Samsung Galaxy A30s

De Samsung Galaxy A30s is voorzien van een drievoudige camera waarmee je alle dagelijkse bezienswaardigheden in volle details kan vastleggen. De A30s is voorzien van een primaire 25MP hoofdcamera, 8MP ultra wide camera voor grotere oppervlaktes en een 5MP Depth Camera voor portretfoto’s. De Samsung A30s is verder voorzien van een 16MP selfiecamera waar je heldere foto’s mee kunt maken. Met de Selfie Focus functie kan je de achtergrond vervagen en word je het middelpunt van al je foto’s.

Samsung Galaxy A30s voordelen

De A30s heeft een batterijcapaciteit van 4000 mAh en is voorzien van Fast Charging. Zodat je snel weer de draad kan oppakken zonder iets te missen. De Galaxy A30s is verder voorzien van ruime opslagcapaciteit en een hoge verwerkingssnelheid. De geavanceerde Octa-core processor en 4GB RAM staat garant voor soepele en efficiënte prestaties. Met de Game Booster functie ga je voor optimale prestaties tijdens het gamen. Met de speciale Game Booster interface en een gemakkelijk bereikbaar menu word je niet meer afgeleid, speel je games op volle kracht en worden je functies, op basis van gebruikspatronen, geoptimaliseerd.

Samsung Galaxy A30s los toestel kopen

Bij Telefoonwereld.nl kan je een Samsung Galaxy A30s kopen voor een voordelige prijs. De A30s varianten zijn beschikbaar in de kleuren: zwart, wit en groen.

Samsung Galaxy a30s