Samsung Galaxy A20s

Samsung Galaxy A20s kopen als los toestel

De Samsung Galaxy A20s is een instapmodel telefoon van Samsung met fijne features die je voor een zeer betaalbare prijs in huis haalt. Maak foto’s met een van de drie camera’s aan de achterkant van het toestel en bekijk de gemaakte foto’s of je favoriete video’s op het ruime scherm. Dankzij de flinke accucapaciteit hoef je dit toestel niet steeds tussendoor op te laden. Bestel de Samsung Galaxy A20s bij Telefoonwereld voor 23:59, zodat deze morgen nog GRATIS geleverd wordt!

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

Samsung Galaxy A20s los toestel

samsung galaxy a20s los toestel kopenTegen een zeer lage prijs haal je met de Samsung Galaxy A20s een toestel met fijne functionaliteiten en kenmerken in huis. Denk aan een ruime 4.000 mAh accucapaciteit en een drievoudig camerasysteem bestaande uit een 13MP hoofdcamera, een groothoeklens van 8MP en een 5MP dieptesensor. De groothoeklens is een waardevolle extra vergeleken met andere smartphones uit deze prijsklasse. Het scherm van de Samsung A20s is lekker ruim (6.5 inch) en de selfiecamera is weggewerkt in een kleine notch bovenin. Het intern geheugen van de Samsung Galaxy A20s bestaat uit 32GB en is eventueel uit te breiden met een geheugenkaart. De Samsung A20s is bij Telefoonwereld verkrijgbaar in 2 kleuren: zwart en blauw.

Belangrijkste specificaties Samsung Galaxy A20s

Ondanks de budgetprijs van dit Samsung toestel, kenmerkt de Samsung A20s zich met enkele prettige specificaties. Zo kun je het toestel veilig ontgrendelen met de vingerafdrukscanner op de achterkant of via gezichtsherkenning. Bovendien komt de accucapaciteit overeen met die van de duurdere Samsung A51 én is de batterij via snelladen in no time op te laden. Overige belangrijkste specificaties van de Samsung Galaxy A20s zijn:

 • - Scherm: 6.5-inch HD+ display
 • - Processor: Snapdragon 450-chipset
 • - Achterkant camera: 13MP primaire camera, 8MP groothoekcamera, 5 MP dieptesensor
 • - Voorkant camera: 8MP
 • - Opslagruimte: 32 GB
 • - Uitbreidbaar geheugen: MicroSD tot 512GB
 • - Type simkaart: Nanosim
 • - Batterij: 4.000 mAh accu
 • - Connector: USB-C
 • - Besturingssysteem: Android 10
 • - Afmetingen: 163.3 x 77.5 x 8mm afmetingen
 • - Gewicht: 183 gram 

Voordelen Samsung Galaxy A20s

Met dit budgetmodel toestel uit de Samsung A-serie haal je dus een telefoon in huis waar je alle kanten mee op kan; je maakt te gekke landschapsfoto’s of groepsfoto’s of bekijkt series en video’s op het ruime HD+ scherm. Bovendien is het interne geheugen gemakkelijk uit te breiden met een geheugenkaart, mocht je over meer geheugencapaciteit willen beschikken om je pas gemaakte foto’s intern op te kunnen slaan. Ga je toch liever voor nog meer accucapaciteit of wil je over een uitgebreider camerasysteem met meer megapixels beschikken, dan kun je ook de Samsung Galaxy A21s bekijken.

Samsung Galaxy A20s kopen als los toestel

Is jouw keuze gevallen op de Samsung Galaxy A20s? Je koopt de Galaxy A20s voordelig als los toestel bij Telefoonwereld. Je vindt het toestel bij ons in de kleuren zwart of blauw. Denk eraan om je nieuwe toestel te voorzien van een SD-geheugenkaart of beschermhoesje. Wil je nog wat extra informatie ontvangen of de handleiding van de Samsung Galaxy A20s inzien? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.