010 26 88 1 88    info@telefoonwereld.nl

Samsung Galaxy A20e

Samsung Galaxy A20e los toestel kopen

Bij Telefoonwereld koop je de Samsung Galaxy A20e voor de scherpste prijs. Een compleet toestel met onder andere Adaptive Fast Charging en een goede camera, zonder een hoog prijskaartje. Heb je de Samsung Galaxy A20e voor 23:59 besteld dan wordt deze morgen GRATIS geleverd!

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

Samsung Galaxy A20e los toestel

De Samsung Galaxy A20e is het nieuwe toestel van Samsung met goede eigenschappen voor een beperkt budget. De Samsung Galaxy A20e heeft niet de beste eigenschappen, maar voor het bedrag krijg je een meer dan prima telefoon. Het scherm heeft dunne randen, dus ondanks het compacte scherm heb je voldoende ruimte voor het versturen van berichtjes en het bekijken van filmpjes. De telefoon heeft een eigen interne opslag van 32 GB maar is gemakkelijk uit te breiden met een geheugenkaart. Je kunt de Samsung Galaxy A20e in vier verschillende kleuren vinden bij Telefoonwereld: zwart, blauw, wit en oranje.

Samsung Galaxy A20e los toestel

Belangrijkste specificaties Samsung Galaxy A20e

Het scherm van de Samsung Galaxy A20e is wellicht niet de grootste, 5.8 inch LCD-scherm, maar vanwege de mooie afwerking heeft het toestel wel een luxe uitstraling. Andere belangrijke specificaties van de Samsung Galaxy A20e zijn:

  • - 3 GB werkgeheugen
  • - Dual 13 + 5 MP camera
  • - 3000 mAh batterij
  • - Adaptive Fast Charging (15W)

Voordelen Samsung Galaxy A20e

Een van de belangrijkste specificaties en grootste voordelen die de Samsung Galaxy A20e heeft is toch wel de Adaptive Fast Charging. Door de Adaptive Fast Charging kan je met de Samsung Galaxy A20e na tien minuten opladen weer twee uur lang video’s kijken, 10 uur muziek luisteren of 3 uur bellen. Hiermee hoef je niet bang te zijn dat je zonder telefoon komt te zitten. Een ander belangrijk voordeel van de Samsung Galaxy A20e is de camera. Met de Dual 13 + 5 megapixel camera aan de achterkant en een 8 megapixel selfiecamera kun je gemakkelijk de mooiste foto’s maken.

Samsung Galaxy A20e los toestel kopen

Is de keuze voor een nieuwe telefoon gevallen op de Samsung Galaxy A20e? Bij Telefoonwereld kun je de Galaxy A20e voordelig als los toestel kopen. Wij bieden de telefoon in de getal verschillende kleuren aan. Vergeet daarnaast niet een SD-geheugenkaart of beschermhoesje erbij te bestellen. Wil jij graag wat extra informatie over de telefoon? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Heb je nog vragen over de Samsung Galaxy A20e? Bekijk dan onze meest gestelde vragen over de Samsung Galaxy A20e.

los toestel Samsung Galaxy A20e