010 26 88 1 88    info@telefoonwereld.nl

Samsung Galaxy A10

Samsung Galaxy A10 los toestel kopen

Bij Telefoonwereld koop je de Samsung Galaxy A10 voor de scherpste prijs. De Galaxy A10 is het instapmodel van Samsung. Maar desondanks heeft dit toestel meer te bieden dan je zou verwachten. Heb je de Samsung Galaxy A10 voor 23:59 besteld dan wordt deze morgen GRATIS geleverd!

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Samsung Galaxy A10 los toestel

De Samsung Galaxy A10 is het nieuwe instapmodel van Samsung. Maar dat het de goedkoopste Samsung telefoon van 2019 is betekent niet dat het geen prima telefoon is. Door de technologie die Samsung tot zijn beschikking heeft hebben ze de Samsung Galaxy A10 nog steeds prima specificaties gegeven. Het toestel heeft een luxe uitstraling met bijna een volledig scherm. Alleen bovenin zit een kleine inkeping voor een selfiecamera met 5 megapixels.

Samsung Galaxy A10 los toestel

Belangrijkste specificaties Samsung Galaxy A10

Naast de luxe uitstraling heeft de Galaxy A10 nog meer zeer goede specificaties. Denk hierbij bijvoorbeeld een de processor en de processorkernen, namelijk Exynos 7884 met 8 processorkernen. Andere belangrijke specificaties zijn:

  • - 6,2-inch TFT scherm;
  • - 2 GB werkgeheugen;
  • - 13 megapixel camera;
  • - 32 GB interne opslag.

Voordelen Samsung Galaxy A10

Waar instapmodellen meestal geen geweldige specificaties hebben, geldt dat niet geheel voor de Samsung Galaxy A10. Zo beschikt de Galaxy A10 over een sterke batterij met een capaciteit van 3400 Mah. Hiermee kun je gemakkelijk het toestel gebruiken voor een volle dag. Dit toestel loopt op Android 9.0 dat kan rekenen op regelmatige updates. Dit zorgt ervoor dat je tot 2022 verzekerd bent van bescherming tegen eventuele kwetsbaarheden van Android. Daarnaast kan je met het 2 GB werkgeheugen apps zoals WhatsApp en Instagram moeiteloos gebruiken.

Samsung Galaxy A10 los toestel kopen

Is de keuze voor een nieuwe telefoon gevallen op de Samsung Galaxy A10? Bij Telefoonwereld kun je de Galaxy A10 voordelig als los toestel kopen. Wij bieden de telefoon in de twee verschillende kleuren aan, namelijk zwart en blauw. Vergeet daarnaast niet een SD-geheugen of beschermhoesje erbij te bestellen. Wil jij graag wat extra informatie over de telefoon? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Heb je nog vragen over de Samsung Galaxy A10? Bekijk dan onze meest gestelde vragen over de Samsung Galaxy A10. Heb je een andere vraag of wil je graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

los toestel Samsung Galaxy A10