Samsung

Samsung los toestel kopen

Bij Telefoonwereld.nl kan je diverse Samsung telefoons kopen voor de scherpste prijzen. We bieden zowel de nieuwste Samsung telefoons aan als de oudere modellen. Waaronder de Samsung Galaxy S-series, A-series, J-series, Xcover- en Note-modellen. Heb je een Samsung telefoon gevonden? Als je voor 23:59 besteld dan wordt deze morgen GRATIS geleverd!

Artikelen 1 tot 12 van 147 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artikelen 1 tot 12 van 147 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Meest gestelde vragen over Samsung telefoons

Heb jij een vraag over een Samsung telefoon? Kijk eens tussen onderstaande meest gestelde vragen en wellicht staat het antwoord waar je naar op zoek bent er wel tussen. Heb je een andere vraag of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Waar komt Samsung vandaan?

Samsung (Electronics) komt oorspronkelijk uit Zuid-Korea. Ze produceren onder andere Samsung telefoons (mobiele smartphones), tablets, televisies, laptops, fotocamera’s en nog veel meer. Samsung is marktleider op het gebied van mobiele smartphones, ze staan zelfs boven Apple en Huawei. Samsung biedt voortaan toestellen aan in verschillende prijsklassen, maar wanneer je een Samsung telefoon koopt, kan je altijd een betrouwbaar toestel van hoge kwaliteit verwachten.

Welke Samsung heb ik?

Wil je precies weten welke Samsung telefoon je hebt? Dit kan je heel gemakkelijk vinden in de instellingen van je Samsung telefoon of achterop je Samsung telefoon volgens de onderstaande methodes:  

 Welke Samsung heb ik? (Methode 1)

 • 1.       Ga naar “Instellingen” (settings) op je Samsung telefoon.
 • 2.       Ga vervolgens naar “Telefooninformatie” (About device) onder het kopje “Systeem”.
 • 3.       Hier kan je het nummer, de naam en Android-versie van je Samsung telefoon vinden.

Welke Samsung heb ik? (Methode 2)

 • 1.       Beschik je over een verwijderbare Samsung batterij?
 • 2.       Verwijder dan de Samsung batterij.
 • 3.       Zie vervolgens aan de binnenkant van je Samsung telefoon het modelnummer, naam en IMEI-nummer.

samsung telefoon kopen

Welke Samsung telefoon kopen?

Weten welke Samsung telefoon je het best kan kopen? Bij Telefoonwereld.nl kan je een breed assortiment aan Samsung telefoons kopen voor scherpe prijzen. Je kan toestellen kopen van de Samsung Galaxy Note-series, Samsung Galaxy S-series, Samsung Galaxy J-series, Samsung Galaxy A-series en de Samsung Galaxy Xcover-series. Hieronder staat kort uitgelegd welke van deze Samsung toestellen het meest geschikt is voor je benodigdheden.

Samsung Galaxy Note-series

De Samsung Galaxy Note telefoons zijn een reeks aan high-end Samsung telefoons. De toestellen zijn met hun grote schermen een combinatie van telefoon en tablet, ook wel “phablet” genoemd. Omdat het high-end Samsung telefoons zijn kan je de nieuwste en beste technologieën verwachten op de nieuwe(re) toestellen. Waaronder een groot en mooi display, uitstekende camera(s), een sterke Samsung batterij, krachtige processor en ruim voldoende opslagcapaciteiten. Kortom een uitstekende telefoon. De Samsung Galaxy Note wordt ook altijd geleverd met een Samsung styluspen.

Samsung Galaxy S-series

De Samsung Galaxy S-serie toestellen zijn een van de beste presterende smartphones binnen Samsung. Het zijn hoge kwaliteit toestellen voor een voordelige prijs. De Samsung Galaxy S telefoons zijn voorzien van een mooi design en display, een lange batterijduur, zeer goede camera(s) en een sterke processor waar je alle sterke apps en programma’s mee aan kan. Zoek je dus een uitstekende Samsung telefoon die je zonder problemen de hele dag kan gebruiken? Dan is een Samsung Galaxy S telefoon wellicht iets voor jou.

Samsung Galaxy A-series

De Samsung Galaxy A-serie is een zeer populaire optie binnen de Samsung reeks. De Samsung Galaxy A-serie is de goedkopere optie ten opzichte van de S-serie, maar beschikt over veel van dezelfde functies en benodigdheden. Waaronder een mooi AMOLED-display, luxe uitstraling, uitstekende camera(s) en een sterke accu waar je de gehele dag gebruik van kan maken. Veel van de toestellen binnen de A-series hebben een sterke processor die de meeste programma’s aan kunnen en zelfs uitermate geschikt zijn voor gaming. Samsung richt zich met de Samsung Galaxy A-serie telefoons op het toevoegen van de nieuwste technische snufjes tegen een voordelige prijs. Wil je dus een allround goedwerkende telefoon met al deze functies tegen een lage instapprijs? Dan is een Samsung Galaxy A toestel een ideale keuze.

Samsung Galaxy Xcover-series

De Samsung Galaxy Xcover-serie telefoons zijn krachtige Samsung telefoons die wel tegen een stootje kunnen. De toestellen zijn voorzien van een uitzonderlijk goede camera, een sterke batterij en dat allemaal tegen een lage prijs. Wil je dus een allround goede Samsung telefoon met een sterke behuizing en batterij? Dan is een Samsung Galaxy Xcover wellicht iets voor jou.

Samsung Galaxy J-series

De Samsung Galaxy J-serie zijn de budgettelefoons van Samsung. Gebruik je een telefoon voornamelijk voor Whatsapp en/of mee te bellen? Dan is een Samsung Galaxy J een ideale keuze. Verder hebben de toestellen binnen de J-serie veel van dezelfde mogelijkheden qua apps. Je kan er uitstekende foto’s mee maken en de Samsung Galaxy J beschikt ook over een mooi HD-display. Wil je dus een Samsung telefoon met alle standaard benodigdheden voor een zeer lage instapprijs? Dan is een Samsung Galaxy J wellicht iets voor jou.

samsung los toestel kopen