Retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

Wij willen u er op wijzen dat wij de wettelijke voorwaarden hanteren ten aanzien van ons retourbeleid. Echter kunnen producten alleen geretourneerd worden indien deze producten compleet en niet beschadigd zijn. Compleet betreft in dit kader, dat het geretourneerde product voorzien moet zijn van alle losse accessoires in de originele verpakking. Voor de goede orde, van het openen van een retourpakket wordt een video gemaakt. Indien het retourpakket niet compleet en/of beschadigd is zullen wij contact met u opnemen, om tot een passende oplossing te komen.

Retourneren van AirPods & andere oordopjes/hoofdtelefoons:
Let op: In het kader van hygiënische en/of gezondheidsredenen kunnen we geen risico nemen. Aangezien Apple AirPods geseald worden opgestuurd, accepteren wij deze producten niet meer indien de seal verbroken is en zullen deze producten dan ook uitgesloten worden vanuit het herroepingsrecht, vanwege bovenstaande redenen.

De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

U kunt de retouraanmelding digitaal doen door deze link te klikken.

Download hier het retourformulier

Retour adres:
Telefoonwereld.nl
Ligusterbaan 8
2908LW, Capelle aan den IJssel
Nederland