010 26 88 1 88    info@telefoonwereld.nl

Privacy Policy

In deze privacy verklaring geven we meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens en over hoe Telefoonwereld.nl met jouw privacy omgaat. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via info@telefoonwereld.nl of bel naar 078 645 23 68.

Telefoonwereld kan persoonsgegevens over je verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van Telefoonwereld, en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Telefoonwereld verstrekt. Telefoonwereld kan de volgende persoonsgegevens bewerken:

- Voor- en achternaam

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres

- IP-adres

- Bankrekeningnummer 

Waarom Telefoonwereld gegevens nodig heeft

Telefoonwereld gebruikt jouw persoonsgegevens in het kader van het uitvoeren van een met je gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit online verkoop van onze producten.

Daarnaast kan Telefoonwereld je gegevens verwerken om telefonisch contact met jou op te kunnen nemen als je daar om verzoekt, en/of om je schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien je telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Veiligheid
Met alle gegevens die je bij ons achterlaat wordt strikt omgegaan. Iemand die niets met jouw gegevens te maken heeft, kan er ook niet bij. We zullen jouw gegevens enkel delen met derden wanneer dit noodzakelijk is. Bijvoorbeeld het delen van je adresgegevens met onze bezorgdienst wanneer je een bestelling hebt geplaatst.

Persoonlijke winkelervaring
We maken gebruik van jouw gegevens om je een persoonlijke winkelervaring te kunnen bieden. Wanneer een product dat jij al eens hebt bekeken in de aanbieding is, stellen we je daar graag van op de hoogte. Gegevens die we daarvoor gebruiken zijn je IP-adres, je zoek- en surfgedrag of gegevens van eerdere bestellingen. 

Hoe lang Telefoonwereld gegevens bewaart

Telefoonwereld bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. 

- Van de Belastingdienst moeten we onze administratie met jouw factuur-, betaal- en bestelgegevens 7 jaar bewaren. Daarna gebruiken we alleen anonieme gegevens voor interne rapportages.
- Als je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief of toestemming hebt gegeven voor het ontvangen van gepersonaliseerde berichten, dan bewaren we die toestemming totdat je je hiervoor uitschrijft. Ook als je op een gegeven moment beslist dat je de nieuwsbrief of gepersonaliseerde berichten niet meer wilt ontvangen, bewaren we het intrekken van je verzoek. Na die periode gebruiken we je gegevens alleen anoniem, voor interne rapportages.

 

Google Analytics gegevens

De standaard periode dat gegevens die afkomstig zijn uit cookies of advertenties bewaard worden is 26 maanden. Wil je dat jouw gegevens meteen verwijderd worden nadat je Telefoonwereld.nl bezocht hebt? Neem contact met ons op via info@telefoonwereld.nl. Na het verwerken van de gegevens duurt het 24 uur voordat je gegevens daadwerkelijk zijn verwijderd. 

Wat er verder met jouw gegevens gebeurt
In dit overzicht leggen we per onderdeel uit welke gegevens we van je gebruiken en wat we precies met deze gegevens doen.

Bestelgegevens
Om je bestelling op een goede manier te laten verlopen, hebben we een aantal gegevens van je nodig: je naam, e-mailadres, woonadres, betaalgegevens en soms ook je telefoonnummer. Met deze gegevens kunnen we de bestelling naar je toesturen en je op de hoogte houden over wanneer de bestelling bij je arriveert. Enkele van deze gegevens geven we ook aan derden. Je naam en adres dienen bijvoorbeeld te worden gedeeld met onze bezorgdienst zodat ze het pakket bij jou thuis kunnen bezorgen.
 

Telefoonwereld.nl account
Tijdens het doen van een aankoop op Telefoonwereld.nl is het mogelijk om een account aan te maken waarmee je gegevens worden bewaard. Zo kun je tijdens een volgende aankoop gemakkelijk inloggen en heb je alle gegevens snel weer bij de hand. De gegevens die we daarvoor gebruiken zijn je naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en betaalgegevens.

Nieuwsbrieven
Tijdens het plaatsen van een bestelling en onderin op onze website heb je de mogelijkheid om je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan gemiddeld 2x per maand een e-mail van ons met daarin acties, aanbiedingen en het laatste nieuws van Telefoonwereld.nl. Wil je geen e-mails meer van ons ontvangen? Je kunt je hier afmelden.

Gegevens voor het versturen van nieuwsbrieven worden bewaard totdat iemand zich uitschrijft.

Reviews
Wanneer je een bestelling bij ons hebt geplaatst zijn we erg benieuwd naar jouw ervaring met onze webshop en of je nog op- of aanmerkingen hebt. Daarom sturen we je een e-mail toe met een verzoek tot het plaatsen van een klantbeoordeling. Deze e-mail wordt altijd een aantal dagen na het plaatsen van je bestelling verzonden.

Cookiebeleid

Het doel van het registreren van persoonsgegevens door de Telefoonwereld.nl is het in kaart brengen van de activiteiten en behoeftes van onze klanten. Deze informatie kunnen wij gebruiken om onze producten en diensten te verbeteren. De gegevens worden uitsluitend voor eigen gebruik bewaard.

Wat is een cookie?
Een cookie is een klein bestand dat toestemming vraagt ​​op de harde schijf van je computer om te worden geplaatst. Als je hiermee instemt, wordt het bestand toegevoegd en de cookie zorgt voor het analyseren van webverkeer of laat je weten wanneer je een bepaalde site bezoekt. Cookies stellen webapplicaties in staat om te reageren op jou als individu. De webapplicatie kan haar activiteiten op maat van je behoeften, voorkeuren en antipathieën afstemmen door het verzamelen en onthouden van informatie over je voorkeuren. Wij gebruiken traffic log cookies om te bepalen welke pagina's worden gebruikt. Dit helpt ons de gegevens over web pagina verkeer te analyseren en om onze website af te stemmen op de behoeften van klanten. We gebruiken deze informatie alleen voor statistische analyse doeleinden en vervolgens worden de gegevens uit het systeem verwijderd. Over het geheel genomen helpen cookies ons om jou te voorzien van een betere website, door ons in staat te stellen om toezicht te houden welke pagina's je nuttig vindt en welke niet. Een cookie geeft ons op geen enkele wijze toegang tot jouw computer of enige informatie over jou, met uitzondering van de gegevens die je kiest om met ons te delen. De meeste webbrowsers accepteren cookies automatisch, maar je kunt meestal de instellingen van je browser wijzigen om cookies te weigeren als dat je verkeur heeft. Dit kan voorkomen dat je ten volle kan profiteren van de website.

Welke cookies gebruiken wij?

Functionele cookies of noodzakelijke cookies
Dit soort cookies zorgen ervoor dat onze webshop naar behoren functioneert. Hierbij kun je denken aan functionaliteiten zoals het winkelwagentje of het check-out proces.

Advertentiecookies
Advertentiecookies zorgen ervoor dat we jou relevante aanbiedingen kunnen laten zien van producten die je interessant vind of al eens hebt bekeken.  Daarnaast houden we met deze cookies bij welke advertenties je al eens hebt gezien.

Analytische cookies
Met deze cookies meten we statistieken in onze webshop. De data die uit deze analyses naar voren komt is volledig anoniem. We kunnen bijvoorbeeld zien hoeveel bezoekers onze website op 1 dag heeft gehad, maar niet welke personen onze website hebben bezocht.

Wil je niet dat wij jouw cookies gebruiken?
In je browserinstellingen kun je aangeven wat jouw internetbrowser met de cookies moet doen. Je krijgt dan een waarschuwing voordat er cookies worden geplaatst. Het kan zijn dat onze website mogelijk niet volledig functioneert wanneer je ervoor kiest om geen cookies te accepteren. Bekijk hier per browser hoe je de cookieinstellingen kunt wijzigen:

Chrome
Firefox
Safari
Internet Explorer

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Telefoonwereld en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar  info@telefoonwereld.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Telefoonwereld wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Dalton Trade B.V. is als volgt te bereiken: 

Adres: Gieterijstraat 77, 2984AB, Ridderkerk
KvK-nummer: 57812055
Btw-identificatienummer: NL852746647B01

Telefoon: 010 26 88 1 88
E-mail: info@telefoonwereld.nl