Telefoons met de beste camera

Vind jij het belangrijk dat jouw telefoon uitstekende foto's maakt? Wij hebben speciaal voor jou een overzicht gemaakt van de smartphones met de beste camera van dit moment. Het maakt niet uit van welk merk, deze smartphones op deze pagina hebben een uitstekende voor- en achtercamera. Heb je de juiste telefoon gevonden? Als je voor 23:59 besteld dan word je nieuwe smartphone morgen GRATIS geleverd!

Snelmenu telefoons met de beste camera

Artikelen 1 tot 12 van 14 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 12 van 14 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Beste camera telefoon 2020

In ons eerdere blog bespraken we al waarom telefoons meerdere camera’s hebben tegenwoordig. We legden uit waarvoor de verschillende camera’s dienen die je tegenkomt op de nieuwste modellen telefoons. Weet je van jezelf dat je het maken van goede foto’s met je mobiel van belang vindt en ga je op zoek naar de beste camera telefoon 2020? Lees dan verder want in dit blog zetten we een aantal toppers wat betreft beste camera telefoons uit 2020 op een rijtje!

Waarom kiezen voor één van de beste camera telefoons 2020?

Waarom nog investeren in een duur fototoestel, als je tijdens het kopen van een nieuwe mobiele telefoon meteen voor een toestel met goede camera kunt gaan? Zo sla je twee vliegen in één klap. Bijkomend voordeel van een telefoon met goede camera is dat je deze gewoon in je zak meeneemt en je de mooiste foto’s kunt maken zonder een los, zwaar cameratoestel mee te moeten sjouwen. Maar voor welke mobiele telefoons kun je kiezen om hiervan te profiteren?

De beste camera telefoon voor jou?

Beste camera Apple iPhone 11 pro

We lichten een aantal toestellen voor je uit die meerdere goede camera’s en bijkomende cameramogelijkheden bevatten, zodat je een idee krijgt van de keuze en onderlinge verschillen. Let op: wat de beste camera telefoon 2020 is, is naar ons idee toch een kwestie van persoonlijke smaak, voorkeuren en budget. Neem dus vooral een kijkje bij de specificaties van de toestellen die we bespreken in ons assortiment en ga na of deze aan je wensen voldoen. Neem eventueel contact met ons op voor persoonlijk advies over de beste camera telefoon 2020.

Apple iPhone 11 Pro

We beginnen met het Pro model van de iPhone 11. Dit model heeft drie camera’s, verwerkt in het zogenaamde triple camerasysteem aan de achterkant van het toestel. Het gaat om een groothoekcamera voor reguliere foto’s (12mp, brandpuntsafstand van 13mm) en een ultragroothoekcamera met optische beeldstabilisatie (12mp, brandpuntsafstand van 26mm) waarmee je bijvoorbeeld landschappen vastlegt. Daarnaast bevat het camerasysteem een telelenscamera met optische beeldstabilisatie en twee keer optische zoom (12mp, brandpuntsafstand van 52mm), welke geschikt is voor bijvoorbeeld het maken van portretfoto’s. Uiteraard kun je ook selfies maken, er bevindt zich een 12mp frontcamera aan de voorkant van het toestel. Gebruik net als je bij een spiegelreflexcamera zou doen, de lens die zich het beste leent voor het vastleggen van de situatie. Een close-up of een uitgestrekt landschap; de Apple iPhone 11 Pro is een goede camera telefoon voor vele situaties. Naast de geavanceerde hardware, kan de Apple iPhone 11 Pro als telefoon met goede camera beschouwd worden omdat deze gebruikers ook een nachtmodus biedt, waardoor er bij beperkt licht nog steeds mooie foto’s gemaakt kunnen worden. Ook profiteer je bij dit toestel van de verbeterde portretmodus (mét bokeh-effect), filmen in 4K kwaliteit en vele opties voor het bewerken van je geschoten beelden. Digitaal kan er tot 10x worden gezoomd.

Samsung Galaxy S20 Ultra

Beste camera Samsung Galaxy S20 Ultra

De volgende in het rijtje beste camera telefoon 2020, is de Samsung Galaxy S20 Ultra. Dit toestel behoort met haar 108mp hoofdcamera die tot wel 100x kan zoomen en haar geavanceerde 48mp telefotocamera met 10x optische zoom, zeker tot de categorie beste camera telefoon 2020. Naast deze twee camera’s met verschillende indrukwekkende zoomfuncties, bevat de S20 Ultra ook nog een 12mp groothoekcamera, een dieptesensor (handig voor het nemen van scherpe portretfoto’s!) en een 40mp selfiecamera aan de voorkant. Door middel van optisch zoomen kun je inzoomen zonder dat je foto onscherp wordt. Ook de Samsung Galaxy S20 Ultra biedt een nachtmodus voor fotograferen, en filmen kan in 8K! 

Kortom, foto- en videofanaten kunnen helemaal losgaan met dit luxe Samsung toestel. Aan deze geavanceerde telefoon met goede camera hangt een wat duurder prijskaartje, maar dan heb je ook wat.

Huawei P30 Pro

De Huawei P30 Pro kenmerkt zich ook met meerdere camera’s aan de achterkant; een groothoeklens van 40mp, een telelens van 8mp, en een ultragroothoeklens van 20mp. De Time- of-Flight-camera ondersteunt de eerdergenoemde, primaire camera’s om nog mooiere foto’s en video’s te maken. Middels de Time-of-Flight-camera bepaalt het toestel bijvoorbeeld wat tot de voor-en achtergrond behoort, en kan een bokeh-effect (waarbij

 de achtergrond vervaagt) in portretten worden gecreëerd. Daarnaast bevindt zich een 32mp camera aan de voorkant van het toestel. De Huawei P30 Pro biedt je de mogelijkheid om maar liefst 5 keer optisch te zoomen en tien keer hybride te zoomen. Digitaal zoomen kan tot 50 keer en filmen van video’s doe je in 4K bij de Huawei P30 Pro. Niet onbelangrijk is dat aan dit toestel ook een ander prijskaartje hangt dan bij bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S20 Ultra. Daar waar je bij de S20 Ultra meer dan duizend euro kwijt bent, haal je bij Telefoonwereld voor minder dan 600 euro al de goede camera telefoon in huis die de Huawei P30 Pro is.

Beste camera Huawei P30 Pro

;

Huawei P40 Pro

Beste camera Huawei P40 Pro

Nu we toch de beste camera telefoons van Huawei bekijken, wijzen we je ook graag op de Huawei P40 Pro. Op het gebied van de camera’s valt op dat de verschillende camera’s van de Huawei P40 Pro meer megapixels hebben dan die van de gelijksoortige camera’s van de Huawei P30 Pro. De hoofdcamera is 50mp, de telelens is 12mp en de ultragroothoekcamera heeft 40mp. De P30 en P40 modellen van Huawei hebben nog wel wat meer onderlinge verschillen, maar aan de Huawei P40 Pro hangt dan ook een ander prijskaartje. Ben je op zoek naar een smartphone met goede camera voor een zachte prijs, bekijk dan de Huawei P30 Pro. Is je budget ietsjes groter en spreekt het groter aantal megapixels van de camera’s van de Huawei P40 Pro je aan, kijk dan eens of dit toestel de beste camera telefoon voor jou kan zijn.

Hopelijk heb je een idee gekregen van wat de beste camera telefoon voor jou kan zijn. Bij Telefoonwereld kun je bovengenoemde telefoons met goede camera als losse toestellen kopen, tegen zeer scherpe prijzen. Neem vandaag nog een kijkje in ons assortiment, of neem contact op als je meer wilt weten over onze telefoons met goede camera.