Telefoons met de beste accu

Heb jij jouw telefoon de gehele dag nodig en vind jij dus een goede accu belangrijk? Wij hebben speciaal voor jou een overzicht gemaakt van de smartphones met de beste batterij van dit moment. Het maakt niet uit van welk merk, deze smartphones op deze pagina hebben een uitstekende accu. Heb je de juiste telefoon gevonden? Als je voor 23:59 besteld dan wordt deze morgen GRATIS geleverd!

Snelmenu Telefoon met de beste accu

Artikelen 1 tot 12 van 70 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artikelen 1 tot 12 van 70 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Telefoon met de beste accu (2020)

Niks vervelender dan een mobiel waarvan de batterij snel leeg gaat! Waar we vroeger nog dagenlang konden rekenen op de accu van onze oude Nokia’tjes, loop je tegenwoordig het gevaar dat jouw smartphone na een paar uur intensief gebruik leeg is voor einde van de dag. Om dit probleem te voorkomen kun je bij het kopen van je nieuwe mobiel ervoor zorgen dat je voor een telefoon met goede accu kiest. Om jou te helpen om de telefoon met beste accu uit te zoeken, zetten we een aantal van onze telefoons met goede accu op een rijtje. Zo heb je in no-time een idee van welke telefoon de beste accu heeft om bij jouw wensen en budget te passen.

Telefoon met beste accu bepalen; wat is mAh?

Beste accu Apple iPhone Pro Max

Voor we de verschillende toestellen bespreken, is het handig om kort uit te leggen waar mAh voor staat. Dit staat namelijk voor de accucapaciteit van de smartphone; hoe hoger dit getal hoe hoger de accucapaciteit. Toch moet je je niet blindstaren op de mAh-waarde van een smartphone. Hoe lang de batterij meegaat, hangt ook af van het verbruik van de mobiel. Dit wordt bijvoorbeeld beïnvloed door hoe lang je je scherm aan hebt staan en de resolutie en de grootte van het scherm.

Hieronder bespreken we een aantal telefoons uit ons assortiment met goede accuduur, of die andere batterij-gerelateerde eigenschappen hebben die maken dat ze wat ons betreft in het rijtje telefoon met beste accu 2020 thuishoren. 

Apple iPhone Pro Max

Wat betreft Apple telefoons, is de Apple iPhone Pro Max de telefoon met beste accu. Het toestel bevat een 3500 mAh batterij waarmee je ofwel tot 80 uur naar muziek luistert, of 20 uur aan video’s kijkt, of 12 uur video’s kunt streamen. Bij normaal gebruik is de accuduur van de Apple iPhone Pro Max zo’n 5 uur langer dan die van de iPhone XS Max, een mooie verbetering wat betreft de accuduur van deze nieuwere iPhone dus. Bovendien laad je het toestel binnen 30 minuten weer tot 50% op, via snelladen.

 • - Snelladen? Ja (18W0
 • - Draadloos laden ondersteund? Ja
 • - Prijsklasse: >€1.000*Beste accu telefoon Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro

Niet alleen de 4200 mAh accucapaciteit van de Huawei P30 Pro, maar ook de mogelijkheden tot snelladen (laad de Huawei P30 Pro in 30 minuten tot zo’n 70% op) en draadloos laden maakt dat dit toestel een plekje verdient in het rijtje telefoon met beste accu 2020. Leuk detail van de Huawei P30 Pro is dat deze ook in staat is om draadloos andere telefoons op te laden (mits ze geschikt zijn voor draadloos opladen). Met dit toestel haal je dus niet alleen zelf een telefoon met goede accu in huis, maar kun je ook de batterij van de telefoon van je vrienden opladen, als deze het begeeft in jouw bijzijn.

 • - Snelladen? Ja (40W)
 • - Draadloos laden ondersteund? Ja (15W)
 • - Prijsklasse: <€600*

Samsung Galaxy S20 Ultra

Beste accu Samsung Galaxy S20 Ultra

De Samsung Galaxy S20 Ultra heeft verschillende high-end, onderscheidende kenmerken (zoals het grote werkgeheugen, de 108 mp camera en het grote scherm) die het een compleet toestel maken. Ook de grote accu van 5000 mAh kenmerkt dit toestel. Geen ander S20 toestel beschikt over zo’n grote accucapaciteit. Snelladen is mogelijk en kan extra snel met behulp van de 45 Watt snellader.. Het grote scherm van de Samsung Galaxy S20 Ultra maakt dat de krachtige accu ook vereist is. Voor de Samsung Galaxy S20 Ultra betaal je meer dan de meeste andere opties voor een telefoon met beste accu uit dit overzicht. Echter, dankzij de uitgebreide functionaliteiten voor onder andere fotografie, haal je met dit toestel ook veel meer in huis dan enkel een telefoon met goede accu.

 • - Snelladen? Ja (45W)
 • - Draadloos laden ondersteund? Ja
 • - Prijsklasse: >€1.000*

Xiaomi Redmi Note 9S

Ben je op zoek naar een toestel met een lange accuduur, overweeg dan de Xiaomi Redmi Note 9S. Het toestel heeft een accucapaciteit van 5020 mAh. Dit toestel kenmerkt zich niet alleen met een lange accuduur, maar is nu tegen een zeer voordelige prijs te verkrijgen bij Telefoonwereld. Zo profiteer je van het comfort dat een lange batterijduur van je telefoon met zich meebrengt, zonder dat dit een grote investering vraagt.

 • - Snelladen? Ja (18W)Beste accu Xiaomi Redmi note 9s
 • - Draadloos laden ondersteund? Nee
 • - Prijsklasse: <€250*

Samsung Galaxy M21

De Samsung Galaxy M21 kenmerkt zich naast haar camerasysteem, vrij grote scherm en scherpe prijs, door een zeer grote accu van wel 6000 mAh. Hier zou je een dag of twee op moeten kunnen teren zonder tussentijds te moeten opladen. Bovendien is snelladen mogelijk bij de Samsung Galaxy M21. Ook dit toestel is zeer betaalbaar, waardoor je al tegen een klein prijsje een telefoon met goede accu in huis kunt halen.

 • - Snelladen? Ja (15W)
 • - Draadloos laden ondersteund? Nee
 • - Prijsklasse: <€220*

Telefoon met beste accu kopen bij Telefoonwereld

Beste accu Samsung Galaxy M21

*Opgegeven prijsklasse is ter indicatie. Bekijk de specifieke modellen op onze website voor de actuele prijzen.Dit was ons overzicht met telefoons met goede accu, hopelijk weet je nu wat de telefoon met beste accu is voor jouw situatie, wensen en budget. Heb je een toestel met minder lange batterijduur op het oog en wil je voorkomen dat je deze gedurende de dag uitvalt? Verzeker jezelf dan van powerbanks om jouw nieuwe smartphone op te laden waar en wanneer je maar wilt.