Oppo A91

Bij Telefoonwereld koop je de Oppo A91 voor de scherpste prijs. De Oppo A91 is een leuk toestel van Oppo met goede specificaties en een fijne gebruikservaring. Heb je de Oppo A91 voor 23:59 besteld dan wordt deze morgen GRATIS geleverd!

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

Oppo A91 los toestel

De Oppo A91 is het toestel voor jou als je opzoek bent naar een betaalbare smartphone maar niet te veel in wilt leveren op de specificaties. Deze Oppo A91 beschikt over maar liefst over vijf camera’s waaronder een 48 megapixelcamera aan de achterzijde en een front camera met gezichtsherkenning en zit verder nog bomvol andere leuke toevoegingen.

Belangrijkste specificaties Oppo A91

De Oppo A91 heeft een 6,4 inch AMOLED-scherm met mooie kleuren en een goed witcontrast. De Mediatek processor en 8GB aan werkgeheugen zorgen er samen voor dat het toestel soepel loopt en meer dan geschikt is om te multitasken.

  • -        48 megapixelcamera
  • -        6,4 inch AMOLED-scherm met Gorilla Glass
  • -        8 GB werkgeheugen
  • -        Gezichtsherkenning

Oppo A91 kopen als los toestel

Is de keuze voor een nieuwe telefoon gevallen op de Oppo A91? Bij Telefoonwereld kun je de Oppo A91 voordelig als los toestel kopen. Vergeet daarnaast niet een SD-geheugenkaart of beschermhoesje erbij te bestellen. Wens je meer extra informatie over de Oppo A91? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.