Oppo A72

Bij Telefoonwereld koop je de Oppo A72 voor de scherpste prijs. De Oppo staat erom bekent dat ze goede telefoons maken tegen een scherpe prijs en dat is ook met de A71 weer gelukt. Heb je de Oppo A72 voor 23:59 besteld dan wordt deze morgen GRATIS geleverd!

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Oppo A72 los toestel

Oppo verrast weer met een paar leuke features en doet wederom wat ze beloven met deze Oppo A72.  De grote batterij is hier een goed voorbeeld van maar dat is niet alles. Daarnaast heeft het toestel ook nog eens een royaal scherm en is het voorzien van goede hardware met de Snapdragon 655-chipset.

Belangrijkste specificaties Oppo A72

Met de Oppo A72 hoef je niet bang te zijn om dat je de mooiste herinneringen niet kan vastleggen het toestel heeft namelijk welgeteld vier camera. Waar je ook niet bang voor hoeft te zijn is dat je zonder telefoon komt te zitten, de batterij kan het tot wel drie dagen volhouden.

  • -        6,5 inch scherm
  • -        48 megapixelcamera
  • -        Android 10
  • -        5000 mAh batterij

Oppo A72 kopen als los toestel

Is de keuze voor een nieuwe telefoon gevallen op de Oppo A72?  Bij Telefoonwereld kun je de Oppo A72 voordelig als los toestel kopen. Vergeet daarnaast niet een SD-geheugenkaart of beschermhoesje erbij te bestellen. Wens je meer extra informatie over de Oppo Oppo A72? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.