Oppo A52

Bij Telefoonwereld koop je de Oppo A52 voor de scherpste prijs. De Oppo staat erom bekent dat ze goede telefoons maken tegen een scherpe prijs en dat is ook met de A52 weer gelukt. Heb je de Oppo A52 voor 23:59 besteld dan wordt deze morgen GRATIS geleverd!

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Oppo A52 los toestel

In April presenteerde Oppo de Oppo A52. Dit is een telefoon met de looks van een high-end smartphone, dit komt mede door het speciale schermranden wat men bij Oppo ook wel het 3D Quad-curve design noemt

Belangrijkste specificaties Oppo A52

De Oppo A52 heeft de beschikking over een mooi en scherp 6,5 inch display en draait op Android 10 waardoor je nog jaren vooruit kan met dit toestel. Verder heeft het toestel een batterij met 5000 mAh wat ervoor zorgt dat je niet snel met een leeg toestel komt te zitten.

  • -        6,5 inch scherm
  • -        12 megapixelcamera
  • -        64GB opslaggeheugen
  • -        5000 mAh batterij

Oppo A52 kopen als los toestel

Is de keuze voor een nieuwe telefoon gevallen op de Oppo A52?  Bij Telefoonwereld kun je de Oppo A52 voordelig als los toestel kopen. Vergeet daarnaast niet een SD-geheugenkaart of beschermhoesje erbij te bestellen. Wens je meer extra informatie over de Oppo Oppo A52? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.