Oppo A12

Bij Telefoonwereld koop je de Oppo A12 voor de scherpste prijs. De Oppo staat erom bekent dat ze goede telefoons maken tegen een scherpe prijs en dat is ook met de A12 weer gelukt. Heb je de Oppo A12 voor 23:59 besteld dan wordt deze morgen GRATIS geleverd!

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Oppo A12 los toestel

Als je opzoek bent naar een telefoon die doet wat hij moet doen, een mooi design heeft en daarnaast ook nog is te krijgen tegen een scherpe prijs. Dan is de Oppo A12 een leuk toestel om te overwegen. Dit toestel uit het lagere segment heeft het allemaal.

Belangrijkste specificaties Oppo A12

Deze Oppo A12 is een simpel toestel met enkele fijne features zoals het 6,22 inch HD+ scherm, twee camera’s aan de achterzijde en een opslaggeheugen van 32GB. Als dit niet genoeg is kan je dit ook nog uitbreiden met een micro-SD kaartje.

  • -        Mediatek Helio P35 processor
  • -        Uitbreidbaar geheugen
  • -        4230 mAh batterij
  • -        Riding mode

Oppo A12 kopen als los toestel

Is de keuze voor een nieuwe telefoon gevallen op de Oppo A12?  Bij Telefoonwereld kun je de Oppo A12 voordelig als los toestel kopen. Vergeet daarnaast niet een SD-geheugenkaart of beschermhoesje erbij te bestellen. Wens je meer extra informatie over de Oppo Oppo A12? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.