OnePlus 8

OnePlus 8 kopen als los toestel Bij Telefoonwereld koop je de OnePlus 8 voor de scherpste prijs. De OnePlus 8 is een vlotte en prettige smartphone. Daarnaast is het een zeer krachtige Android-smartphone met een groot AMOLED-display en een driedubbele camera op de achterkant. Het toestel ondersteunt 5G en is voorzien van uitstekende specificaties. Heb je de OnePlus 8 voor 23:59 besteld dan wordt deze morgen GRATIS geleverd!

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

OnePlus 8 los toestel

De OnePlus 8 is een zeer krachtige Android-smartphone met een groot AMOLED-display en een driedubbele camera op de achterkant. Het toestel ondersteunt 5G en is voorzien van uitstekende specificaties.

Belangrijkste specificaties OnePlus 8

Zo beschikt het toestel onder andere over een Snapdragen 865 processor en wordt bijgestaan door 8GB werkgeheugen en 128GB opslag. Kortom alles wat je tegenwoordig van een smartphone mag verwachten.

  • -       6.55 inch AMOLED-display
  • -       Snapdragon 865
  • -       4300 mAh batterij
  • -       Wrap Charge

OnePlus 8 kopen als los toestel

Is de keuze voor een nieuwe telefoon gevallen op de OnePlus 8? Bij Telefoonwereld kun je de OnePlus 8 voordelig als los toestel kopen. Wij bieden de telefoon in drie verschillende kleuren aan, zwart en groen. Vergeet daarnaast niet een SD-geheugenkaart of beschermhoesje erbij te bestellen. Wens je meer extra informatie over de OnePlus 8? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.