OnePlus 7T Pro

OnePlus 7T kopen als los toestel Bij Telefoonwereld koop je de OnePlus 7T Pro voor de scherpste prijs. De OnePlus 7T Pro is het nieuwe vlaggenschip van het merk One Plus. De telefoon is met zijn scherm van 6,65 inch van fors formaat. Perfect voor het kijken van films of het spelen van spelletjes. Heb je de OnePlus 7T Pro voor 23:59 besteld dan wordt deze morgen GRATIS geleverd!

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

OnePlus 7T Pro los toestel

De One Plus 7T Pro is een toestel dat erg snel in gebruik is dankzij de Qualcomm Snapdragon 855+ processor en het display met een verversingssnelheid van 90Hz. Het design lijkt enigszins op zijn voorganger met de achterkant gemaakt van Gorilla Glas en de drie camera’s.

Belangrijkste specificaties OnePlus 7T Pro 

De One Plus 7T Pro is met zijn scherm van 6,65 inch van fors formaat. Perfect voor het kijken van films of het spelen van spelletjes. Met een totaal opslagvermogen van 256GB hoef je ook niet bang te zijn dat je ruimte te kort komt. Verder heeft het toestel een ruime accu zodat je de hele dag door komt.

  • -       Snapdragon 855+ processor
  • -       Triple camera
  • -       4085mAh batterij
  • -       Warp Charge

OnePlus 7T Pro kopen als los toestel

Is de keuze voor een nieuwe telefoon gevallen op de OnePlus 7T Pro? Bij Telefoonwereld kun je de OnePlus 7T Pro voordelig als los toestel kopen. Vergeet daarnaast niet een SD-geheugenkaart of beschermhoesje erbij te bestellen. Wens je meer extra informatie over de OnePlus 7T Pro? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.