OnePlus 7T

OnePlus 7T kopen als los toestel Bij Telefoonwereld koop je de OnePlus 7T voor de scherpste prijs. De OnePlus 7T is de opvolger van de OnePlus 7 en heeft enkele fijne upgrades gekregen zoals een groter scherm, een betere camera en de processor. Daarnaast is het een nette smartphone met goede software en snelle hardware. Heb je de OnePlus 7T voor 23:59 besteld dan wordt deze morgen GRATIS geleverd!

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

OnePlus 7T los toestel

De OnePlus 7T is de opvolger van de OnePlus 7 en heeft enkele fijne upgrades gekregen zoals een groter scherm, een betere camera en de processor. Het scherm is tevens een AMOLED-paneel, waardoor kleuren met een hoog contrast zeer mooi worden weergegeven.

Belangrijkste specificaties OnePlus 7T

Met het AMOLED-paneel van 6.55 inch heeft het toestel een royaal scherm en ervaar je alles op je smartphone met de beste kwaliteit. Daarnaast heeft het toestel nog eens een accucapaciteit van 3800 mAh waarmee je makkelijk de hele dag door komt. Is je telefoon toch leeg voor het einde van de dag? Dan laat je deze razendsnel op met Warp Charge.

  • - Snapdragon 855+ processor
  • - 48 megapixel hoofdcamera
  • -128GB opslag
  • - 3800 mAh batterij

OnePlus 7T kopen als los toestel

Is de keuze voor een nieuwe telefoon gevallen op de OnePlus 7T? Bij Telefoonwereld kun je de OnePlus 7T voordelig als los toestel kopen. Wij bieden de telefoon in drie verschillende kleuren aan, zilver en blauw. Vergeet daarnaast niet een SD-geheugenkaart of beschermhoesje erbij te bestellen. Wens je meer extra informatie over de OnePlus 7T? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.