010 26 88 1 88    info@telefoonwereld.nl

iPhone Xs

iPhone Xs

Met de iPhone Xs heeft Apple haar telefoons weer verbeterd. Met o.a. een nieuwe chip en een verbeterde camera is de aan de buitenkant zelfde telefoon een upgrade ten opzichte van de voorganger. Bekijk snel welke versie jij wilt en bestel vandaag nog online.

9 artikel(en)

per pagina

9 artikel(en)

per pagina

De belangrijkste specificaties van de iPhone Xs

Apple heeft niks veranderd aan de buitenkant van de iPhone maar heeft zich volledig gefocust op de specificaties. Zo hebben ze met een krachtige A12 Bionic-chip de iPhone Xs nog sneller gemaakt, hierdoor kan je moeiteloos multitasken op je toestel. Ook kun je met de iPhone Xs nog mooiere foto’s maken dankzij een dubbele 12 en 7 megapixel camera op de achterkant, het maakt dan ook niet uit je een foto maakt in het donker of tegen de zon in. Waarbij je telefoon ontgrendelen al kon met je gezicht, gaat het met de iPhone Xs nu nog sneller. Zelfs wanneer je jouw kapsel hebt veranderd of een hoed op hebt. De telefoon heeft een 5,8 inch OLED-beeldscherm waarmee je kan genieten van een zeer fijne kijkervaring, heb je liever een groter scherm? Dan is de iPhone Xs Max wellicht de telefoon die jij zoekt.


Bestel de iPhone Xs voordelig online

Kies jij voor de iPhone Xs als jouw volgende telefoon? Bij Telefoonwereld kan je de Xs als los toestel voordelig bestellen. Bij ons kan je kiezen uit 64, 256 en 526GB geheugen en is de smartphone verkrijgbaar in het grijs, zilver en goud. Bestel vandaag jouw favoriet en profiteer naast onze scherpe prijzen van een snelle levering.