010 26 88 1 88    info@telefoonwereld.nl

iPhone X

iPhone X

Ben je op zoek naar een iPhone X? Wij hebben de iPhone X in grijs en zilver. Met het randloze scherm heeft de iPhone 10 een futuristisch design. Bestel vandaag nog een iPhone X voor de beste prijs en je hebt hem morgen in huis!

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

iPhone X simlockvrij

Wij hebben een aanbod van de iPhone X simlockvrij in de kleuren grijs en zilver, met opslagcapaciteiten van 64GB en 256GB. Geen gezeur meer met kabeltjes met de iPhone X! De iPhone 10 kun je draadloos opladen met een snelle vaart. Ook muziek luister je draadloos! Wil je graag nog meer ruimte op je telefoon? Van de iPhone Xs en de iPhone Xs Max bieden we een variant van maar liefst 512GB opslagcapaciteit.


De voor en achterkant van de iPhone X zijn gemaakt van krasbestendig glas, het toestel is hierdoor duurzaam en zal zijn mooi en strak design voor een lange tijd behouden. Het 5,8 inch scherm van de iPhone 10 bedekt bijna de gehele voorkant van het toestel, de homeknop is dan ook verdwenen. Het unlocken van de telefoon gaat met een Face ID gezichtsherkenning. Deze herkent jouw gezicht tot in detail en is een stuk veiliger dan de originele homeknop met vingerafdruksensor of een toegangscode!


Met de nieuwste iOS 11 software en snelle A11 chip is de iPhone X een toestel van hoogwaardige kwaliteit en heeft een uitstekende snelheid. De iPhone X heeft aan de achterkant een 12-megapixel dubbele 3D-camera voor uitstekende foto- en video kwaliteit. De frontcamera heeft een Portrait Lighting functie waarmee jij nog betere selfies kan maken! Het toestel is ook water- en stofbestendig, je kunt de iPhone X zonder zorgen onder de douche en in bad gebruiken.

iPhone X los toestel kopen

Een iPhone X los toestel bestel je goedkoop bij Telefoonwereld. Geen abonnement en geen extra kosten. Jij hebt alle vrijheid om zelf je provider uit te kiezen! Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!