010 26 88 1 88    info@telefoonwereld.nl

iPhone 7

iPhone 7

Op zoek naar een iPhone 7? Bij Telefoonwereld vind je een ruim aanbod aan simlockvrije iPhones 7. Met de in 2016 op de markt gekomen iPhone heeft Apple verbeteringen in een herkenbaar jasje gestoken. Bekijk hieronder ons aanbod en bestel vandaag nog.

Artikelen 1 tot 12 van 15 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 12 van 15 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

De voordelen van de iPhone 7

Met de iPhone 7 heeft Apple weer veel verbeteringen toegepast zonder veel aan het uiterlijk te veranderen. Zo is de camera aan de voorkant als de achterkant van de telefoon flink verbeterd. Ook heeft Apple een snellere grafische chip toegevoegd aan de iPhone 7, hierdoor is de telefoon nog sneller geworden. Voordat je bang wordt dat de accu hierdoor sneller leeg gaat, hier heeft Apple ook aan gedacht. Zo hebben ze een A10-chip toegevoegd die er voor zorgt dat de accu met normaal gebruik tot wel twee uur langer mee gaat. Maar wat misschien wel de grootste verandering en meteen een groot voordeel is, is dat de iPhone 7 ten opzichte van de voorgaande iPhones stof- en waterbestendig is, hierdoor kan je zorgeloos de telefoon gebruiken in de regen.


De iPhone 7 voordelig los kopen

Heb je de keuze gemaakt voor de iPhone 7? Dan kan je deze vandaag nog tegen een scherpe prijs bestellen bij Telefoonwereld. Bij ons heb je de keuze uit verschillende kleuren en met verschillende geheugengroottes. Door de iPhone 7 bij Telefoonwereld te kopen, is de telefoon direct helemaal voor jou. En vandaag besteld is de volgende dag al in huis.