Huawei

nieuwste Huawei los toestel kopenBij Telefoonwereld.nl kan je diverse Huawei telefoons kopen voor de scherpste prijzen. We bieden zowel de nieuwste Huawei telefoons aan als de modellen van voorgaande jaren. Waaronder de Huawei P20, Huawei P30, Huawei Mate 20 en Huawei P Smart. Heb je een Huawei telefoon gevonden? Als je voor 23:59 besteld dan wordt deze morgen GRATIS geleverd! 

Artikelen 25 tot 36 van 70 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artikelen 25 tot 36 van 70 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Meest gestelde vragen over Huawei telefoons

Heb jij een vraag over een Huawei telefoon? Hoe je een Huawei telefoon kan kopen? Welke Huawei telefoon je hebt? Of welke Huawei telefoon je het best kan kopen? Kijk dan eens tussen de onderstaande meest gestelde vragen en wellicht staat het antwoord waar je naar op zoek bent ertussen. Heb je verder nog vragen of wil je gewoon meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Waar komt Huawei vandaan?

Huawei los toestel kopen

Huawei (Technologies) komt oorspronkelijk uit China. Ze beheren de IT-infrastructuur, produceren apparatuur voor telecommunicatie en verlenen telecommunicatieservices. Ze produceren ook mobiele telefoons, tablets en andere soortgelijke producten. De Huawei telefoons draaien op de besturingssystemen van Android. De Huawei telefoons onderscheiden zich van concurrenten met zijn indrukwekkende camera’s. Bij Telefoonwereld.nl kan je voor een goedkope prijs een Huawei telefoon kopen. We verkopen alleen losse, simlockvrije Huawei telefoons.

Welke Huawei heb ik?

Wil je precies welke Huawei telefoon je hebt? Hier kan je gemakkelijk achterkomen via een van de onderstaande methodes:

Welke Huawei heb ik? (Methode 1)

 • 1.       Pak de originele verpakking/doos van je Huawei telefoon
 • 2.       Controleer het productetiket, het productetiket bevindt zich aan de zijkant van de verpakking
 • 3.       Vind hier het modelnummer van je Huawei telefoon (bijvoorbeeld: Model: BLN-L21)

Welke Huawei heb ik? (Methode 2)

 • 1.       Ga naar ‘Instellingen’ -> ‘Over de Telefoon’ -> ‘Modelnummer’
 • 2.       Vind hier het modelnummer van je Huawei Telefoon (bijvoorbeeld: Model: BLN-L21)

Welke Huawei heb ik? (Methode 3)

 • 1.       Verwijder de achterkant van je Huawei Telefoon (indien mogelijk)
 • 2.       Verwijder vervolgens de accu van je Huawei Telefoon
 • 3.       Achter de accu bevindt zich het modelnummer (bijvoorbeeld: Model: BLN-L21)

Welke Huawei telefoon kopen?

Wil je weten welke Huawei telefoon je het best kan kopen? Bij Telefoonwereld.nl kan je een breed assortiment aan de nieuwste en oudere Huawei telefoons kopen voor scherpe prijzen. Je kan een Huawei telefoon kopen van de Huawei P-series, Huawei Mate-series en Huawei P Smart-series. Hieronder staan deze Huawei telefoons kort uitgelegd en welke het meest geschikt is voor jouw benodigdheden.

Huawei P-series

De Huawei P-serie zijn de populairste telefoons van Huawei, het zijn high end Android telefoons geproduceerd door Huawei. Binnen de Huawei P-serie telefoons worden ook de Lite varianten aangeboden, dit zijn de goedkopere varianten met wat minder functionaliteiten. De Huawei P- serie telefoons hebben een sterke nadruk op de camerafunctionaliteiten. De Huawei P-serie modellen zijn daarom ook een van de beste smartphones om foto’s mee te maken op de huidige markt. Verder biedt de Huawei P-series alles wat je kan verwachten van een high-end telefoon: een mooi en kleurrijke display, krachtige processor, premium design, een accu waar je de dag mee kan volhouden en de nieuwste Android besturingssystemen.

Huawei Mate-series

De Huawei Mate-serie zijn geavanceerde Android phablet (phone-tablet) telefoons, geproduceerd door Huawei. Bij de Mate-series wordt er niet zo zeer nadruk gelegd op de camera’s zoals bij de P-series, maar juist op de nieuwste processors en pixels te integreren in de nieuwste Huawei Mate telefoons. De Huawei Mate-series richt zich dus meer op pixels en processors. Wil je nog steeds af en toe mooie foto’s maken? Met een Huawei Mate is dit geen probleem en maak je nog steeds uitstekende foto’s. Ook bij de Huawei Mate-series zijn er Lite varianten die wat goedkoper zijn dan de reguliere varianten.

Huawei los toestel kopen