Huawei P40 Pro

Huawei P40 Pro kopen als los toestel

Is het tijd voor een nieuwe telefoon? Dan is de Huawei P40 Pro wellicht de telefoon waar jij naar op zoek bent. Huawei heeft met de P40 Pro weer een zeer goede smartphone voor een scherpe prijs ontwikkeld. Bij Telefoonwereld koop je de P40 Pro tegen een nog scherpere prijs dan de adviesprijs en bestel het toestel vandaag, dan heb je deze morgen al in huis!

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

Huawei P40 Pro los toestel

Het nieuwe vlaggenschip van de Chinese fabrikant Huawei, de Huawei P40 Pro is de opvolger van de erg impressieve P30 Pro één van de beste telefoons van 2019. De Huawei P40 Pro beschikt ook wederom om heel veel mooie specificaties zoals een intern geheugen van 256GB, 5G ondersteuning en een verbeterd 90Hz scherm waardoor het toestel nog soepeler en sneller aan voelt tijdens gebruik.Huawei p40 pro los toestel kopen

Belangrijkste specificaties Huawei P40 Pro

De aandrijving van de Huawei P40 Pro wordt verzorgd door de Kirin 990-chip met een werkgeheugen van 8GB. Met het interne geheugen van 256GB heb je altijd meer dan voldoende ruimte op je toestel. Het scherm van de P40 Pro is met 6,58 inch een toestel van formaat. Een fijne verbetering tegen over de P30 is dat het nieuwe scherm een verversingssnelheid van 90Hz ondersteund.

  • -        6,58 inch 90Hz scherm
  • -        8GB werkgeheugen
  • -        256GB opslag
  • -        4200 mAh-accu
  • -        Ondersteund snel laden

Voordelen Huawei P40 Pro

Omdat het gebruik van een hogere verversingssnelheid ook meer stroom verbruikt kan je de in de instellingen moeiteloos wisselen tussen 90Hz en 60Hz. Zo kan je makkelijk je gebruik afstellen op je persoonlijke voorkeuren. Net zoals bij de P30 Pro is de camera wederom uitstekend, met de 50 megapixel camera maakt het toestel overdag erg mooie foto’s met veel detail en mooie kleuren maar ook ’s nachts maakt het toestel foto’s met kwaliteit doordat het toestel veel tijd neemt om licht op te nemen. Ook de 40 megapixel-groothoeklens doet qua kwaliteit niet veel onder aan de primaire camera.

Wat andere over de Huawei P40 Pro zeggen

Huawei P40 Pro kopen als los toestel

Wanneer je op zoek bent naar een telefoon met de beste specificaties is de Huawei P40 Pro de telefoon waar je naar op zoek bent. De Huawei P40 Pro is bij Telefoonwereld.nl te bestellen in twee verschillende kleuren, zwart en zilver. Daarnaast profiteer je bij ons ook nog eens van een zeer scherpe prijs en daarnaast ontvang jij de telefoon morgen al thuis. Wil jij graag wat extra informatie over de telefoon? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.